lauantai 16. heinäkuuta 2011

Swatcheja

Täältä tulee swatchit uusista meikeistä, ja syy siis miksen postaillut tänne mitään muutamaan päivään oli se, että Tomi tuli tänne Tampereelta. Jos siis joku ei sattunut lukea sitä viime postauksesta. Minne täältä blogista aina välillä katoaa lukijoita, ja miksi? Olis ihan kiva tietää : ) Alotan nyt ensiks Sinful Colorsin 24/7 lakasta, joka on täys superneon pinkki sävy, aivan täydellinen ruskettuneeseen ihoon! Loisti hohtokeilauksessa aika hienosti ; ) lakka on vaan tosi vaikea kuvata, kun en edes vielä osaa Canonin säädöksiä kunnolla..
PhotobucketPhotobucket
NYX Round Gloss, sävy Apricot. Juuri täydellinen, enemmän oranssiin menevä persikkainen sävy. Kiillossa ei ole mitään hileitä tai kimalteita, mä itse tykkään näistä Round Glosseista tosi paljon, ja ne on vielä edullisia! Huulirasva tulee joka tilauksessa kaupanpäälle, tuoksuu tosi kivalta purkalta.
PhotobucketPhotobucket
Ja taas, huulipunien oikeaa sävyä oli vähän vaikea kuvata..
NYX Round Lipstick, sävy Eros - on juuri se punainen puna mitä toivoinkin; tumma, kirkas, muttei liian kirkas ja silmille pomppiva : )
Photobucket
Peach Bellini on vähän vaaleanpunaisempi persikkainen sävy, ja punassa on hileitä. Ja mä itse vihaan kaikenmaailman hileitä mun huulilla, niin tämä silti näyttää tosi söpöltä huulilla, kun sitä vähän tuputtelee ja pistää kiiltoa päälle.
Photobucket
LA Girl Créme Lipstick - Pure Ecstasy on pehmeä, kermainen ja true persikka sävy, ihan perfecto kun haluaa jotain pientä lämmintä sävyä huulille (muttei siis ole hirveän vaalea sävy, on kumminkin jonkun verran lämmin ja punertava sävy huulilla). Mä en siis käytä näitä kahta viimeistä punaa niin että levitän niitä kunnolla huulilla, vaan tuputan niitä jonkin verran ja pistän kiiltoa päälle jos tarvis.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana tuo peach bellini =) Mä luulin ettei sulla oo enää sitä poikakaveria =D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Se on söpö : ) aijaa, miks näin? : D

  VastaaPoista
 3. No yhteen aikaan et kirjotellu siitä mitään ja kuviakaan ei näkyny.. joten päättelin että se on mennyttä =D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Jaaa! En mä hirveästi mitään "viitti" kirjotella, en usko että monia niin kiinnostaa.. Ja mekin nähdään aika harvoin, niin ei aina jaksa kuvailla kun haluaa vaan olla toisen kanssa ja sillai : ) mutta joo, täällä me vielä ollaan : )

  VastaaPoista
 5. Ihanat sävyt noissa huulipunissa ja lakassa myös!

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig