lauantai 18. kesäkuuta 2011

Uusi suoristusrauta, lahja hajuvesi ja FeelUnique

On tainnut motivaatiot, inspikset ja kaikki olla hukassa jonkin aikaa kun ei oo saanu mitään aikaseks kirjottaa, anteeks siitä. Noh, kirjotetaan nyt sitten jotain : ) voin ensiks kertoa sen, että ehkä onkin ihan ok etten oo päivitellyt blogeja paljoa, koska oon niin nauttinut ns. "uudesta elämästä" täällä uudessa kämpässä. En voi sanoin kuvailla, kuinka hyvältä tuntuu asua poissa kotoa! Kyllä inspikset ym taas pian mut löytää kun kaikki alkaa täällä asettua paikoilleen ^^
Oon reissannu Vaasa-Tampere väliä tässä pari kertaa pienen ajan sisällä ja Tomikin pääsi käymään uudessa kämpässä, ja sainkin Tomilta ihanan lahjan!
PhotobucketPhotobucket
Sain toisen lemppari hajuveden, Jessica Simpson Fancy. Mulla olikin Juicy Couturen Viva La Juicy pian loppumassa, mutta puhutaan siitä pian lisää ; )

Kyselin aikasemmin blogissa, josko te osaisitte suositella jotain suoristusrautoja, kun tarvittin uuden muuton takia ja jätin vanhan äidille. Ja se oikea löytyi! Suoristusrauta jonka merkki taitaa olla Jaguar, löytyi Cittarin kampaamon puolelta, ja oli "tarjouksessa". 69€ + kaupanpäälle Goldwellin muotoilusuihke. Kaikkialla muualla (Tampereella) näin saman raudan olevan 59€, eikä mitää tarjouksia, muttei se mua yhtään haitannut että maksoin kympin enemmän, nimittäin se suihke on tosi hyvä, jelppaa suoristuksessa ihan uskomattoman paljon kun on näin idioottimaisen jääräpäähiukset : D
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kelluvat raudat tai mitkä lieneekään, eli joustaa jne, max. 200 astetta ja vaikuttaa jättebra laadulta : )

Hih, menipä eilen taas tilaus FeelUniquelle. Kannattaa olla niiden FB kaveri jos haluaa ensimmäisenä kuulla tarjouksista. Eilenkin oli tarjous - tilaa väh. 40£ ja alekoodilla sai tilauksesta pois 6£, eli 7.50€. Mun tilaukseen lähti:
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Tween Shampoo & Conditioner Duo 2 x 750ml
& Juicy Couture Viva La Juicy Eau De Parfum 30ml
Nyt siis oli hyvä tilaisuus tilata all time fav hajuvettä kun sai muutaman euron siitä pois. Me happy! : )
SHARE:

1 kommentti

  1. :D no oon vähä tämmönen luikku :D toi jessica simpsonin tuoksu on ihana ^^

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig