torstai 23. kesäkuuta 2011

Po..... Paketti on tullut kotiin!

Sateista, mutta ihanan rentoa ja tunnelmallista torstai iltaa : ) löysin äsken Spotifyn kautta kaksi mulle uutta artistia, joiden musiikkia oon tässä kuunnellut ja pistin vaniljan tuoksuisia kynttilöitä palamaan ympäri huonetta + mokkapalojen tuoksuisen kynttilän Ikeasta! Niin ne artistit - Jenny Owen Youngs & Emmy The Great, suosittelen tsekkaamaan. Mä kerkesin myös luulla, että vietän koko juhannuksen yksin, mutta näin ei käynyt. Mulla sattuu olemaan maailman ihanin poikaystävä, joka puolikuntosena juuri lähti tänne päin ajelemaan, kiitosta vain!

Next! FeelUnique paketti tuli tänään, nyt jo! Nopia oli toimitus, ja samaten postimies joka soitteli aamulla ovikelloa ja hyvin nopeaa antoi paketin ja lähti :'D voi noita höpsöjä nuoria miehiä..
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kerkesin jo koittaa näitä, ja tuotteet tuoksuvat niin ihanille! Shampoo vaahtosi ihan hulluna, vaikka hiukset olikin jo vähän likasemmat, hoitoaine oli sileä ja miljoonatta kertaa.. Ihanan tuntuinen :'D rakastuin näihin! Näiden tuoksu on paljon siedettävempi kun S-Factorin, niiden tuoksu on vähän ällömakea.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Viva La Juicy pääsi myös kotiin perille, ja mietin heti että onko tämä feikki kun ei missään näy sitä söpöä helyä tosta pullon kaulasta : ( mutta se selviää kun tuota ekan kerran suihkuttelen.
Ihanaa torstain jatkoa ja muutenkin tosi kivaa juhannusta for everyone!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minä ostin oman pulloni Sephorasta eikä siinä ollut mitään helyjä. :O En oikein usko, että feelunique myisi feikkejä. Ihana tuoksu joka tapauksessa, nam. :)

    VastaaPoista
  2. .Nekku. - aaijaa, no hyvä sitten! Joo no ei FeelUnique mitään feikkejä myy, enpä menis koskaan sanomaan ^^ kunhan ihmettelin helyn puuttumista, ehkä se on mukana vaan ns. näytekappaleissa tai jtn. On! : )

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig