tiistai 21. kesäkuuta 2011

MNY - My Gloss

Helou! Ootteko jo törmänneet kaupoissa Maybellinen johkin uuteen tuotesarjaan nimeltä MNY? Mä oon nähnyt vain Minimanissa hyllyn näitä tuotteita ja kaikki on alle 5€. Kokeilin luomivärejä muutamaa, ja ihastuin yhteen tosi kovaa. Mutten nyt osta mitään luomivärejä kun en oo käyttänyt kun yhtä sävyä nyt monta viikkoa ja sekin on ollut matta ja ihon sävyinen :'D ei mitään kajaaleita sun muita, vaan luomiväri + ripsari silmiin.. No kumminkin, jotkut luomivärit vaikutti ihan hyvän laatuisilta ja samaten poskipunat, hyllyssä olis ollut yks ihana persikkainen poskipuna mutta senkin jätin, koitan nyt ensin käyttää vanhoja loppuun ja säästellä rahaa. Mutta joo, pakkohan mun oli silti huulikiilto saada mukaan ; ) niitä tulee käytettyä joka kerta kun jonnekin menee!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ostin mun mielestä parhaimman sävyisen, eli tietysti persikkaisen. Sävyn numero on 365, ja mmmmmh kiilto tuoksuu My Little Poneille tai joillekin lelujen tuoksulle mitä pikkusena tuli nuuhkittua, ihana! Putilossa on 5ml tuotetta ja kiilto levittyy helposti ja ohuena kerroksena, kumminkin tuntuu vähän paksulle ja sellaiselle että pysyy hyvin ja kauan (ei kumminkaan tahmainen ja ällöttävä!). Väri erottuu ihan kivasti. Voih, nyt kyllä rakastuin tämän tuoksuun niin kovasti! Hintaa oli vissiin 4.50€??
Ainakin vielä annan arvosanaksi 4½/5
SHARE:

6 kommenttia

 1. hii laita jotain kuvaa tästä sun huulis :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - No mä voisin kyllä! : )

  VastaaPoista
 3. oh mann että on kallis :o
  itse asun Saksassa ja kyseisen sarjan tuotteet ovat tulleet tutuksi kyllä - mielestäni eivät ole kyllä kovin laadukkaita, mutta eipä hinnallakaan pilattuja toisin kuin Suomessa..

  VastaaPoista
 4. Georgina - No Suomessa kaikki on kallista : / aika harvoin ostan kosmetiikkaa täältä, mielummin sitten tilailen ulkomailta jos jotain tarvitsen, niin järkyt hinnat täällä. Tämä kiilto nyt oli pieni heräteostos ; )

  VastaaPoista
 5. Oi että, su blogis on kyl nii ihana :) Oli pakko sanoo, ku oon jo melko kaua lueskellu tätä enkä oo oikeen saanu aikaseks kommentoid ja oon saanu paljo hyvii vinkkei, jote kiitti täst (:

  VastaaPoista
 6. Emma - Voi kiitos ihanasta kommentista, piristi päivää! : ) ole hyvä vain, kiva jos voin auttaa! ^^

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig