tiistai 28. kesäkuuta 2011

Herrrkullista mansikkabansku smoothieta!

No iltoja, ollaan jo tiistain puolella! Tää päivä oli kans yks.. Kaverin piti tulla illemmalla kylään että olisin tehny sille kasvohoidon Artistryn tuotteilla, mutteipä naista kuulu eikä näy, jees jees. Niimpä oon vaan ottanut rennosti, kattonut True Bloodin nelos kauden ekaa jaksoa (!), tehnyt salaattia, kuvaillut.. Hmmh, ressannu raha-asioita kun ei oo töitä ollu kesäks ja sen semmosta. Mutta huomenna onneks on tekemistä kun mamman kanssa saa käydä kaupoissa ja Gigantissa kattomassa uutta puhelinta, jeee!

Mulla on teille herkullinen mansikkabansku smoothie ohje, jonka voi halutessaan puolittaa tai muunnella omanlaiseks. Mä itse rakastuin tähän "omaan" ohjeeseen!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Mun ohjeella sai smoothieta aika paljon, periaatteessa kahdelle hengelle isot mukilliset tai neljälle pienemmät : )

Tässä tulee vähän epämääräinen ohje:
Iso kasa (jäisiä) mansikoita, jotka halkaistaan pienemmiksi paloiksi. Yksi banaani, jonka voi halutessaan myös pilkkoa. Lisää nämä blenderiin tm.
Image and video hosting by TinyPic
Lisää joukkoon vähän alle puoli litraa vaniljajäätelöä (itse paloittelin jäätelön ensin). Halutessaan voi mukaan laittaa maustamatonta jugurttia n. 4 isoa lusikallista (esim. Kreikkalainen maust. jugge sopii hyvin mukaan!). Iso loraus maitoa ja sitä voi lisätä aina koostumuksen ja mielen mukaan.
Sekoita ja tarjoile mielellään heti, että smoothie on erittäin kylmää ; )

PS. Jos joku on kiinnostunut näkemään, millanen mun huone on nyt tällä hetkellä vähän uudestaan järkättynä, painelkaas itsenne tänne ››
SHARE:

3 kommenttia

  1. En haluais olla mikään pilkunviilaaja, mutta mun käsityksen mukaan smoothie tehdään mehusta ja pirtelö maidosta ja jäätelöstä?

    VastaaPoista
  2. Tuhkimo - Siitä vaan viilaamaan : D ei sillä mulle niin väliä ole, onko se smoothieta tai pirtelöä, sama asia mulle! ^^

    VastaaPoista
  3. Try browsing your local art galleries for rare finds. While the pieces you find in these establishments are generally more costly, you stand a chance of finding some lovely and original options.

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig