keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Remooveria

Photobucket
Tänään tuli ostettua ihan oma pullo kynsilakanpoistoainetta, aina ollu mamman kanssa yhteinen. Nyt oli kumminkin jo aika ostaa oma kun muuttaakin : ) tästä X-tran omasta kummatkin tykännyt. 200ml - 1.49e S-marketissa, ei paha! Minkä merkkisiä poistoaineita te käytätte?

Mä taidan huomenna postata pienen päivityksen siitä Fudgen suolasuihkeesta + laineista. Mutta nyt mun vatta kurnii pahasti kun en oo tänään syönyt mitään isompaa ruokaa, joten näkyillään huomenna sitten!
(Niin ja toi header on ihan järkyttävä ja siihen tulee tässä piakkoin muutos, heti vaan kun keksin minkälainen uusi tulee olemaan.... Joten siihen voi mennä kauan..)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Mun mielestä toi on ihan parasta lakanpoistoainetta, harmi ettei sitä voi rakennekynsien kanssa käyttää. Pitää etsiä uus poistaja.. :/

  VastaaPoista
 2. leben - joo se on kyllä todettu erittäin toimivaks : ) aijaa, voijeh! : (

  VastaaPoista
 3. Mä käytän kanssa tota X-tran poistoainetta. Hinta-laatusuhde on loistava!

  VastaaPoista
 4. No kyllähän tuolla lähtee kynsilakat nopeasti pois kun on aika reippaasti sitä asetonia, ei tee hyvää kynsille niin en kyllä ite käyttäisi sormien kynsiin ollenkaan, varpaan kynsillä ei niin väliä. Oma lemppari on Sally Hansenin semmosessa isossa pullossa oleva, vihreän värinen poistoaine. maksaa vain 3,90e ja sitä on oikeasti paljon siinä pullossa eli hinta ei ole paha. Kynsilakat lähtee hyvin, ja ei haise tyypilliseltä kynsilakanpoistoaineelta ja hellävaraisempaa luulis olevan kun pullon kyljessä lukee muistaakseni jotain "for dry and brittle nails" Sitä löytyy varmaan jokasesta isommasta marketista. Suosittelen!
  Ja mulla on muuten juuri nyt kynsissä tuota samaa mintunvihreää Rimmelin kynsilakkaa, ei vitsit olen ilonen kun löysin tuon sävyn, eipä tarvi enää ettiä sitä täydellistä mintunvihreää sävyä. jee! Laatu on todella hyvä, joo parempi kun elfin mint creamissa, vaikka mun mielestä sekin on 1,70e hintaansa nähden ihan hyvää tavaraa. Kerrothan sitten mitä ite tykkäsit siitä rimmelin lakasta :) -heli

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - Hmmh, käytän nykyään niin harvoin kynsilakkaa ja samaten sen poistoainetta että enpä oo huomannutkaan eroa kynsien laadussa : ) aa kiitos suosituksesta, käyn katsomassa joku päivä!

  Mäkin tykkään tosi paljon tosta lakasta, täydellinen minttu kun on vielä ruskettunut ja laatu on jättebra ^^

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig