sunnuntai 1. toukokuuta 2011

NYX: in Nude On Nude paletista kiinnostuneet

Täältä blogista löytyy lisää kuvaa NYX: in uudesta paletista ›› Review: Pork Daisy Cosmetics!
(ps. käykää myös katsomassa Jasminen tube videoita!)
SHARE:

2 kommenttia

  1. hei onko sulla kokemusta elfin kynsilakoista? jos on niin voitko kertoa onko hyviä? näyttää olevan niin edullisia että vähän epäilyttää niiden laatu :/ ja muutenkin mitä mieltä olet yleisesti elfin tuotteista? ja sitten vielä kysyisin että uskaltaako sieltä tilata kovin suurilla summilla että voiko ne jäädä tulliin? en tiiä ite noista tullijutuista mitään :/ kiitos jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Heippa : ) on, mutta tosi vähän. Multa löytyy mintun värinen lakka johon oon pettynyt, sitä saa laittaa kolme kerrosta että se on pigmenttisen näköinen ja lähtee kynsiltä aika tiuhaan tahtiin. Väritön lakka myös löytyy, joka jopa päivä kynsien lakkaamisen jälkeen suttaa lakan sen sen alta : / itse haluaisin tilata elf: iltä sen korallin sävyisen lakan ja ehkä jonkun pinkin, mutta tällä hetkellä en oo sieltä päin kiinnostunut tilaamaan lakkoja, tuntuu etteivät ne olisi niin hyviä. Elf: in Studio puolen tavarat on vähän 50 ja 50, jotkut hyviä ja jotkut ei, oon muutamia elf postauksia tehnyt niiden tuotteista ja niitä suosittelen katsomaan jos epäröit tilata jotain : ) poskipunia ainakin osaan suositella, niitä Studio sarjan!

    Kyllä elf: iltä voi tilailla varmaankin niin suurilla summilla kun haluaa, enkä menisi sanomaan että ne tulliin jäisivät, varsinkaan kun tavarat tulevat EU:n puolelta. Itsekään en pahemmin näistä tiedä, mutta jos EU:n sisällä tulee niin ei ehkä tulliin pitäisi jäädä : )

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig