lauantai 23. huhtikuuta 2011

Water lily & Oil

Katselin tossa mun lemppari tube gurun uutta videota › "The BEST Beauty Products", ja Dulce mainitsi Nivean Water Lily & Oil suihkugeelin ja kertoi tuotteesta vähän, alkoi heti kiinnostus ja kävin Nivean sivuilla lukemassa tästä tuotteesta.
Näin siitä sanotaan;
"Koe suihkuelämys, jossa raikkaus ja hoitavuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Virkistä aistejasi naisellisen kevyellä lumpeenkukan tuoksulla ja nauti, kun hemmottelevia öljyhelmiä sisältävä silkkinen ja raikas geeli muuttuu pehmeäksi, hoitavaksi vaahdoksi. Koe ainutlaatuisen raikas ja hyvin hoidettu iho.

Tunnet olosi uudestisyntyneeksi!
• Neutraali pH
• Soveltuvuus iholle on dermatologisesti testattu

Toimintaperiaate
NIVEAn tuotekehittäjät ovat yhdistäneet ruusuiseen ja hehkuvaan suihkugeeliin kahden osa-alueen parhaat palat: se on ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavuutta ja naisellista raikkautta. Nautinto alkaa heti, kun puristat läpinäkyvää suihkugeeliä kädellesi ja ryhdyt levittämään sitä ja kullanväriset öljyhelmet hajoavat iholle. Tässä on ihosi salaisuus: Geeli tekee ihosta pehmeän ja suojaa kuivumiselta. Silkkinen vaahto lisää hyvänolon tunnetta. Puhdistaessaan hellävaraisesti ihoa geelin ylellinen tuoreiden lumpeiden tuoksu stimuloi aisteja. Tuoksu on virkistävä, hedelmäinen ja kukkainen kuin kukkapelto kesäsateen jäljiltä. Suihkuelämys on naisellisuuden juhlaa ja arvokkaat ainesosat yhdessä NIVEA Water Lily & Oil -suihkugeelin sensuellin ja raikkaan tuoksun kera antavat sinulle tarvitsemaasi elinvoimaa niin elämän suuriin kuin pieniinkin seikkailuihin. Tunnet olosi uudesti syntyneeksi. Juuri tätä tarvitset haasteista selviytymiseen ja päivistä nauttimiseen. Täynnä naisellista hehkeyttä ja itseluottamusta!"

Kuulostaako yhtään täydelliseltä? Mun on ainakin pakko saada tätä kokeilla : )
SHARE:

2 kommenttia

  1. Toi suihkugeeli on aivan mahtava! :) Atopikkolla ei pakkasillakaan kuiva iho niin paljoa kuin normeilla suihkusaippuoilla.

    sharannass.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Salla - Taisin mäkin siitä ihan tykätä sillon joskus^^
    mun poikaystävän mukaan talvella atooppinen iho hellittää, jos kesällä on ehtiny hankkia edes vähän rusketusta. Oisko tossa jotain perää? :O

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig