sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

One by One - arvostelu

Photobucket
Tässä teille arvostelu Maybellinen One by One ripsarista! Elikkäs, voisin heti alottaa sillä että tämä ripsari on uusi lempparini, ehdottomasti. Harjaosahan on kuminen ja taipuisa, eikä se käytössä mulla ainakaan taivu. Harjaksia on juuri sopiva määrä, ja se todella erottelee ripset yksi kerrallaan.
Photobucket
Ei paakkuunnu, ei suttaa luomia, ei varise, ja mulle tärkeä - ei haihdu pois päivän mittaan. Antaa pitkät kauniit ripset, pitää ripset taivutettuina ihan koko päivän.
Photobucket
Plussaa vielä siitä, että tätä voi laittaa pari hyvää kerrosta, eikä siltikään tämä paakkuunnu tai anna kakkuripsiä, mulle ainakaan. Vaikka huiteleekin 14e pintaa, on tämä sen arvoinen ripsari ihan ehdottomasti!
En osaa antaa tälle mitään miinusta, en vielä. Mutta niinkun Accelerator ripsarin kanssa kävi, hetken päästä se rupesin varisemaan ja kuivui ihan oudoksi, niin ei tiedä millaiseksi tämäkin voi mennä. Kertokaa omiakin mielipiteitä tästä punaisesta rakkaudesta!

PS. Halusin vielä kertoa arvonnasta, joka on meneillään "such a beautiful lie" blogissa! Täältä pääsette hänen blogiin ja arvontaan → Arvonta!. Palkintona on 10e lahjakortti H&M:n!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minäkin yllätyin positiivisesti ko ripsarista :). Se ei tee ihan niin pulleita ripsiä kuin mistä yleensä tykkään, mutta pulleuttaa sopivasti ja tekee eroittelun kaupanpäälle ^^. Ja kun ripsaria sutii muutaman kerroksen niin kyllähän sitä läskistymistä (:D) alkaa tulemaan!

    VastaaPoista
  2. No se on kyl hyvä :) aina kiva ku saa uusia tuttuja :P

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig