lauantai 5. maaliskuuta 2011

Juicy Couture - Nyt KICKSissä!

Photobucket
Kyllä, vihdoin täältä Suomestakin saa ostaa Juicy Couturen hajuvesiä, ja niitä myy KICKS kaupat. Hinnat oli mun mielestä ihan hullun korkeat, joten omani tulen ostamaan FeelUniquesta! Käykääs nuuskimassa varsinkin Viva La Juicy, se on mun ehdoton lemppari, tällä hetkellä number 1 hajuvesi!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Yks päivä kyselit tossa yhessä postauksessa, että mistä sais vielä hankittua Revlonin ColorStay-meikkivoidetta, niin en tiedö ootko huomannu, mut pretty.fi verkkokaupasta sitä saa nyt :)

  VastaaPoista
 2. orchid - Voi kiitos tiedosta! : ) kerkesin jo Ebaysta tilata sen ittelle, mutta hyvää tietää että sieltäkin löytyy!

  VastaaPoista
 3. Viva La Juicy on munkin ehdoton lemppari! Ihanan tyttömäinen olematta liian vahva <3

  VastaaPoista
 4. Saako udella miten tilaaminen FeelUniquesta toimii ? Luotettava paikka ? Hinnat tuntuvat tosiaan paljon mukavammilta kuin KICKSissä. Ja varmaankaan ole vaaraa tullista täältä tilattaessa ?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - Heps! Feelunique on tosi helppo paikka tilailla, ei mitään postareita ym. lisäkuluja, sivuilla erikseen lukee jos joku tuote kulkee vain UK:n sisällä. On täysin luotettava paikka, mutta Paypalin kautta maksaminen ei oo mahdollista, mutta mä olen aina vinguttanut Visaa. Tuotteet ei tule kotiin missään hyvissä pakkauksissa, mutta oletan että kumminkin kaikki tulee ihan turvallisissa ja niin ettei mikään hajoa, mulla nyt kerran sattui olla shampoo ja hoitsikkapullo hieman auennut niin että tosi vähän nestettä oli tullut. Muttei se mua ainakaan haitannut kun tietää että hinnat on tosi edulliset : ) eipä kai tulliin pitäis jäädä kun EU:n sisällä tulee. Kysy vaan lisää jos joku vielä askarruttaa : )

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kovasti vastauksesta ! Kiinostaisi juurikin noita Juicy Couturen tuoksuja tilailla, mutta en omista kuin visa electronin. Syötetäänkö sinne kortin tiedot vai miten tuo maksu toimii, jos saa siitä vielä udella ? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - Joo ei mitään, happy to help! : ) nythän siellä olis tarjous, kun tilaa minkä vaan Juicy Couturen tuoksun 50ml tai 100ml, niin saa lahjaksi pikkusetin Viva La Juicyn tuotteita, apuva : D toi kortin numeroiden syöttövaihe yms tulee varmaankin ihan loppuvaiheilla tilausta tehtäessä, en tarkkaan muista miten siellä ne jutut meni mutta siellä selitetään ihan hyvin kaikki. Mulla on Visa Electron kanssa ja maksan aina Visalla, ja kortin takaa yleensä syötetään ne kolme viimeistä numeroa johonkin kenttään. Joissain sivuilla maksu menee sun pankin kautta, jonne kirjaudut sisään jne, mutta vaikeaa tilaaminen ei ole : ) eikun vaan kokeilemaan!

  VastaaPoista
 8. Hei tota, ihan pakko kysyä ku nuo Juicy couturet houkuttaa.. Ja tykkäsin niistä kaikista neljästä (?) tuoksusta joita esittelit sillo kerran ku olin mammas luona käymäs.. Mistä tilasit sen paketin...? ;o

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig