tiistai 8. maaliskuuta 2011

Help needed, again!

Heeippa taas! Näyttäis siltä että oon saanut lisää lukijoita, kivaa! : ) mun täytyis päivitellä vähän kaikkea, ja yritän parhaani kyllä!

Mutta, olisin vähän kysellyt josko te omistaisitte Erisanin uusia Youth tuotteita? Tai jos tiedätte jotain muiden ihmisten kokemuksista? 
Kysyn siksi, koska tarvitsen Cliniquen ns. kasvosaippuan tilalle uuden saippuan, ja oon miettinyt tuota Youth puhdistusgeeliä, mutten uskalla mitä vain lähteä ostamaan.
Tai jos te osaisitte suositella mitä vaan hyvää puhdistustuotetta?
SHARE:

5 kommenttia

 1. Lactacyd ja Avecyd ovat hyviä, mutta en tiedä ihotyyppiäsi...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Mulla on rasvainen iho, ei kumminkaan akne, mutta näppyjä löytyy ja finnejä tulee aika ajoin muutamia, mutta joskus silti iho on pintakuiva : / mutta esim. nyt iho on taas parempi ja aika puhdaskin, mutta pientä näppyä ja punoitusta on.

  VastaaPoista
 3. Suosittelen sitten kokeilemaan noita mainitsemiani, eivät kuivata, mutta pesevät hyvin meikit. Sisältävät maitohappoa. Lactacyd on enemmän voidemainen ja Avecyd lirumpi. Jos ei sovi, ne voi käyttää vaikka intiimipesuun.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Okeei, kiitos tiedosta! Taidanpa joskus koittaakin : )

  VastaaPoista
 5. Minun HG-putsari on erisanin hoitava puhdistusgeeli. Minulla on aika samantyyppinen iho ja oma ihoni kiukuttelee etenkin jos käytän liian kuivattavia putsareita. Silloin tällöin aina kokeilen muitakin putsareita, mutta palaan aina tähän erisaniin. Mineraalimeikki ainakin lähtee tällä. Kannattaa testata, taitaa olla anttilan halvin kasvojen puhdistustuote :D

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig