torstai 31. maaliskuuta 2011

F80 & uusi kamera

Heissulivei! Nyt mulla on kätösissä kaksi ihan uutta ihanaa asiaa - Sigman F80 sivellin ja Canon EOS 500D! Akku on vielä latautumassa, mutta kun se on ladannut, täytyy kameraa katsoa taas uudestaan : ) tilasin omani Gigantin alesta, ja postareineen kaikkineen sain sen hintaan 498,90e. Nyt saan ainakin parempia kuvia kaikesta, ja sävyt aivan varmasti näkyy todellisina, eikä tarvitse niin paljoa muokkailla. Mutta nyt Sigmaan!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sivellin on superpehmeä, levittää Colorstay meikkivoiteen täydellisesti ja tykkäsin siveltimestä kaikella lailla : ) sitä vaan täytyy putsailla n. joka kolmannen kerran käytön jälkeen, ettei se mene huonoksi. Suosittelen, jos mietitte hyvää sivellintä!
SHARE:

3 kommenttia

 1. kiitoskiitoskiitos! Oonki kauan miettiny mitä sivellin merkkiä tilaisin jossa on hyvä hinta laatu suhde ja tää vaikutti täydelliseltä! Tällä hetkellä omistan vaan duroyn omia mutta haluan testata välillä muitakin merkkejä ;) *tilaus lähetetty*

  VastaaPoista
 2. Paljonko toi makso sit postikuluineen? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Voi ole hyvä! Itse oon ihan rakastunut tähän, ja tämä kyllä saa meikkivoiteen ihan täydellisen näköseksi : ) uskon kyllä että Sigman siveltimiin kannattaakin pistää rahaa!

  anna - 19.20$ näyttäs lukevan mun tilauksessa : ) sain siitä lopussa pois vähän, kun käytin jotain koodia.

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig