torstai 24. maaliskuuta 2011

Cattiksen ihonhoitotuotteet!

Okei, alotetaan heti koska tuotteita on monta ja haluaisin kertoa vaikka kuinka paljon kaikista tuotteista! Eli meikkejähän en aamulla pese, vaan illalla ja sen jälkeen meen suihkuun. Aamulla alotan Garnierin putsarilla rutiinin, ja jatkan miten tuun tuotteet esittelemään.
PhotobucketPhotobucket
Eli meikit lähtee naamasta joko Artistry Essentials Balancing Cleanserilla tai maailman ihanimmilla Fresh'n Soft meikinpoistoliinoilla. Ensimmäisen kuvan aine on geelimäistä, joka levitetään kasvoille ja annetaan n. 5-7min vaikuttaa ja sitten huuhdellaan pois, lähtee kaikki kasvomeikit paitsi silmämeikit. Artistryn tuotteita ei sitten muuten löydy mistään kaupoista, vaan netistä ja stoori on pitkä. Eli Artistry kuuluu Amwayn tuotteisiin, ja Amwaysta löytää lisää tietoa esim. Googlesta.

Seuraava vaihe on kaikkien meikkijämien poisto Garnierin Nordic Essentials puhdistusgeelillä, joka on osottautunu tosi kivaks putsariks! Ehkä vähän hintava, joten saatan kokeilla Erisania seuraavaksi : )
Photobucket

Sitten on tietysti kasvoveden vuoro, se on must! Tämä Artistryn Balancing Toner, eli tasapainottava kasvovesi on tosi ihana ja jättää mattapinnaan joka on ihan hyödyllinen juttu kun päivän mittaan meikit aivan valuu naamalta.
Photobucket

PhotobucketPhotobucket
Aamulla kasvoille menee mun lempparivoide, eli Lumenen Arctic Aqua, 24h Balancing Moisturizer. Kosteuttaa hyvin, jättää mattapinnan, ja täydellinen meikin alle! Illalla taas kasvoille pistän Dermosilin Asebiol Night Cream For Oily Skin voidetta, joka on kevyt valkoinen voide, joka imeytyy tosi nopeaa ja ihanaa on herätä niin ettei kasvot oo rasvaset : ) auttaa mun ihoa pysymään puhtaampana, näpyt on aivan varmasti tämän voiteen kautta vähentyneet.

Photobucket
Oikeastaan joka yöksi pistän Avonin ns. näppygeeliä : D ennen en ajatellut että tämä toimii, mutta kyllä kun sitä muutaman kerran pistää näppyjen sun muiden päälle ennen kun menee nukkumaan, on aamulla kaikki epäpuhtaudet pienentynyt tai jopa poissa! Silmänympärysvoiteena mulla on Oliv naturell, joka on perus kosteuttamiseen ja kaippa siinä jotain vitamiineja on, mutta en tuu tätä ostamaan uudestaan, koska tämä ei kosteuta tarpeeksi ja kaipaan vähän jotain erilaista voidetta silmien ympärille. Aamulla en enää käytä silmänymp.voidetta, joskus ehkä varastan äitiltä Garnierin sitä kivaa roll-on hommelia missä on peiteväriä samassa, se on mahti tuote!

PhotobucketPhotobucket
Kuorin ihoa n. kolmen neljän viiden? päivän välein, vähän miltä tuntuu ja iho näyttää. Kuorintaan mulla on The Body Shopin Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash, jota nykyään käytän aika harvoin ettei iho ärsyynny. Sitten on tätä supercoolia L'Orealin Perfect Clean geeliä, jossa on tämä kiva tyyny mukana. Jos tuntuu että tarvitsee syväpuhdistavaa naamiota, käytän Freemanin suklaa ja mansikka naamiota, ihohuokoset kyllä tuntuu supistuneilta tämän jälkeen. Hirveästi en silti tälle tuotteelle oo kerinnyt mielipiteitä löytää.

Ja koska mulla on nyt sataa eri ihonhoitotuotetta jota käytän ja haluan kokeilla eri yhdistelmiä, niin kerron tässä että kun oon Amwayn edustaja, mikä onkaan, niin saan tehdä Artistryn tuotteilla kasvohoitoja ihmisille, ja niitä tuotteita oon myös itselle kokeillut mutten niitä kuvannut. Ne on kosteuttavia, ja sen sarjan kasvovettä, putsaria, kuorintageeliä, kosteuttavaa naamiota ja joskus voidetta käytän (yöksi). Mutta nykyään tämä kosteuttava naamio on must tuote kuorinnan jälkeen!
Photobucket
Tässä vielä perhe, johon sisälsin myös tuon Natusanin käsirasvan.
Photobucket
Oon huomannut että mun iho pitää vaihtelusta, joten käytän vähän eri tuotteita ihonhoitoon melkein joka päivä, ja nää tuotteet on ollut tosi ihania! Niin ja sekin piti kertoa, että sain viikonloppuna Body Shopista kokeiluun Seaweed (merilevä) kasvovettä, jota oon nyt aamuisin ja iltaisin käyttänyt ja tykännyt tosi paljon!
SHARE:

1 kommentti

  1. Tämä oli kiva postaus. Mielenkiintoista lukea/katsella mitä tuotteita muut käyttävät nassuunsa. (en ole yhtään utelias, en.. :D )

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig