lauantai 26. helmikuuta 2011

Uusi kulmakynä ja huulirasva, sekä huono kynsilakka

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
We Care Icon - Magnetic Eyes - Smooth wear eyebrow definer (natural, paraben free, 1.1g), sävyssä 3 True Blond. Lähdin tässä muutama päivä sitten metsästämään uutta, hyvin vaaleaa kulmakynää Artistryn tilalle, sitä on enää jäljellä joku puoli milliä. Huomasin liian myöhään sen loppuvan, mutta onneksi oon ollut myös liikkeellä aikasin. Emotionissa pistäydyin yks päivä ja juteltiin ihanan myyjän kanssa kauan, ja päädyttiin siihen tulokseen, ettei vaaleita kulmakyniä oikein löydy, mutta We Care Iconin oma olisi vaalein ja edullinen vaihtoehto. Hintaa tais olla n. 5e, joka ei oo ollenkaan paha mun mielestä. On tää ollut ihan hyvä, kiva, pigmenttinen ja pehmeä, en valita, mutta ei se silti Artistryn omaa voita, mutta tässä nyt pysytään!

Sitten eilen ostin Vaasan Haanpäästä vain 1.50e hintaan Vaseline huulirasvaa, johon oon täysin rakastunut, suosittelen kokeilemaan : )
PhotobucketPhotobucket

Loppuun vielä näytän, kuinka huono mun H&M: n lakka Blue My Mind on : /
Photobucket
laitoin kaks kerrosta lakkaa, ja jo samana iltana kahdesta kynnestä lähti lakkaa.. Nyt lakka on ollut kynsissä torstai illasta, ja tältä se näyttää. Ihan hemmetin huono lakka, joka on outoa, koska yleensä H&M: n lakat on ollut tosi hyviä, harmi..
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oli pakko tulla kertomaan että vihdoin ostin sen Rimmelin Airy Fairyn =) Tai oikeestaan avomies osti sen mulle.. Ne on vissiin poistunu kun anttilassa ei enää ollu ja tokmannilla mistä tuon ostin, ne oli alessa 2€

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Jaa hei! : ) aa, no tykkäätkö siitä? Se on vähän jännä sävy kyllä, mutta toimii joillakin tosi hyvin : ) aijaa, jännää : o meiltä Vaasasta lähti Tokmannikin pois, sitäkään enää jäljellä, harmi..

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä =) Täällä Oulussa taas ei oo mitään kivaa kuten Sokosta tai kicksiä.. =( Tokmanneja ja Halpa-halleja kyllä riittää =D Mut Tokmannitki on melko syrjässä..harvoin tulee mentyä. Pitäs useammin ostaa sieltä kosmetiikkaa kun näytti olevan paljo halvempaa kun esim. Anttilassa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - No hyvä! Aah, no kyllä tännekin kaipais jotain Sokosta : / kannattaa kyllä hamstrata jos löytyy hyviä aleja sun muita : )

  VastaaPoista
 5. Muistitko laittaa päälyslakan? :) Se on tosi tärkee kynsilakan pysyvyydelle, samaten aluslakka. :)

  VastaaPoista
 6. Joo. :/ Ittellä kans lähti kaikki lakat ihan hetkessä lohkeilemaan reunoilta, sitte luin jostain (muistaisinki vielä mistä!) että monella oli ollu sama ongelma, sit ne oli alkanu käyttää kunnon alus- ja päällyslakkaa, ja oli lakat alkanu pysymään paremmin. Myös se auttaa, että laittaa päivittäin ohuelti päälyslakkaa. :)

  VastaaPoista
 7. kai sulla oli aluslakka tuossa alla? Ihan turhan ihmetellä lakan lohkeamista, jos ei ole aluslakkaa. Mulla tuo lakka kesti todella hyvin.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - Ekalla kerralla ei, koska en käytä aluslakkaa. Sillä tavoin ainakin huomasin että tämä ei ollut hyvä, mutta oon myös aluslakalla kokeillut eikä vieläkään toiminut. Voi olla että mun oma on vaan huono yksilö : )

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig