keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Täällä se on, UDPP!

Kyllä, niin se vaan eilen tuli kotiansa : ) ei kyllä mennyt kun muutama päivä taas, joten plussat nopeasta kuljetuksesta! Tuli siistissä ja isossa paketissa, ainakin niin pienelle tuotteelle. Laatikon sisällä oli sellaisia valkoisia vaahtojuttuja, jotka piti UDPP: n (Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) turvassa, hih. Ja tässä hän on!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
First impressions? No tuota.. En tiedä levitinkö liikaa jotain meikkivoidetta alle tai ehkä vähän liikaa tätä luomelle mutta kyllä, luomiväri kerääntyi luomivakoon. Ehkä jopa enemmän kun ELF: in oman kanssa. Apua! Huomenna uus kokeilu!
SHARE:

5 kommenttia

 1. Tuota kaveria olen kyllä kaihoisasti katsellut jo jonkun aikaa, mutta tyydyn kiltisti vielä ELFin omaan, kun en niin kamalan usein meikkaa "ihan kunnolla" tällä hetkellä kuitenkaan..

  Pakko kyllä vielä kehua, että olet kamalan nätti, tykkään tuosta hiusväristä! n_n

  VastaaPoista
 2. Mulla on itselläni rasvaiset luomet ja UDPP on mun HG-tuote. Itse en koskaan laita mitään meikkivoidetta luomelle, pelkkä UDPP vaan ja sitäkin vain ohuelti. Ei ole ollut ongelmaa luomivärien kerääntymisestä luomivakoon.

  Kannattaa siis kokeilla uudestaan, ilman meikkivoidetta ja ohuemmalla kerroksella. :)

  Tosin, eihän kaikki tuotteet kaikille sovi, toiset pitävät enemmän esimerkiksi siitä Too Facedin Shadow Insurancesta, joka taas itslläni ei toimi niin hyvin kuin UDPP.

  VastaaPoista
 3. Joo tosiaan ei kannata laittaa mitään meikkivoidetta tai rasvaa luomille, ite yleensä pumpulilla tms. puhdistan luomet ettei ne ole rasvaiset tms. ja laitan elffin primeriä, ja hyvin on luomarit pysyny!

  VastaaPoista
 4. Lumi - No se ELF in oma on yllättävän hyvä kyllä, varsinkin jos ei oo niin rasvoittuvat luomet! : ) mun oli pakko hankkia UDPP, koska näille luomille on keksittävä pelastus!
  Voi kiitos, melkeen punastun täällä ^^

  Mansikka - Hmmh, tänään laitoin hyvin hyvin vähän meikkivoidetta luomille, siis naurettavan vähän, ja silti UDPP kerääntyi : / voi apua, laitan huomenna pelkkää UDPP: tä! Joo! Niimpä, koskaan tiedä mikä se oma HG tuote sitten on : )

  Ginia - Joo, mä koitan kaikkia näitä ihania apuja huomenna! ^^

  VastaaPoista
 5. sounds great!xx

  http://www.theprovocativecouture.com/

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig