sunnuntai 20. helmikuuta 2011

PorkDaisy.com tilaus

Kyllä kyllä, mäkin päädyin tekemään tilauksen PorkDaisylle, enhän mä voinut vastustaa kiusausta, mutta tää olikin viimenen nettitilaus pitkään aikaan. Yritän tässä vierottua tästä kosmetiikan ostamisesta, ja tähän mennessä sujunut oikeestaan ihan hyvin. Mitä nyt satuin viikonloppuna ostamaan yhden kynsilakan, mutta se nyt oli ihan poikkeus täydellisen värin takia :'D
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
NYX Round Lipstick, sävyt Fig ja Doll. En taas tiennyt mitä sävyjä odottaa, mutta kyllä nämä nappaa, kivan marjaisia sävyjä. Ei suoraan kylmiä pinkin sävyjä, mistä en itsellä tykkääkään. Oli vähän vaikea kuvata oikeita sävyjä, mutta toivottavasti näistä jotain apua on. Fig ei todellakaan perus pinkki ole, siinä on vivahde punertavaa ja sellaista marjaisaa sävyä, ja hassusti Doll muistuttaa todella paljon ELF: in Seductive huulipunaa, jonka koostumuksesta en tykännyt! Oon nyt melkein koko tämän viikon levitellyt huulille näitä kahta, päällekkäin, silloin saan täydellisen combon!
Photobucket
NYX Blotting Paper, eli näitä papereita millä töpötellään kasvoille että saadaan päivän aikana kertynyttä rasvaa ja talia iholta pois, meikkiä pilaamatta. Nää on tosi hyviä, ja onneks näitä oli varastossa, koska Citymarketista en enää löytänyt niitä jotka on vihreässä paketissa, niin en sitten tiedä mistä muualta sellasia löytyis : (
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
NYX Jumbo Eye Pencil, sävyä French Fries. Näiden nimi on ennen ollut ..Eyeshadow Pencil, ja pakkauskin vähän muuttunut, muttei siitä sen enempää. Sävy on kiva perus ruskea, mutta se levittyy vähän liikaa pois kun kynää häivyttää luomelta. No, ihan hyvä pohjustaja tämä silti on ja antaa edes vähän tummempaa väriä luomille.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Doll näyttää tosi hyvältä. Harmi etten itse tajunnut sitä tilata. Nooh, ensi kerralla sitten.. :D

  VastaaPoista
 2. Kauanko meni toimituksessa? En uskaltanu tilata sieltä vielä kun en tienny kuinka luotettava paikka on.. Nytpä sitten uskallan =)

  VastaaPoista
 3. leben - Joo se on ihana väri! Vooi, joo ens kerralla suosittelen : )

  Anonyymi - Alle viikko jos oikein muistan, todella nopeaa tuli ja hyvin oli kaikki pakattu : ) uskalla vaan, suosittelen!

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig