Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Lookfantastic

Sinne meni juuri tilaus! Kultti tuote kyseessä, eli Urban Decay Primer Potion (UDPP). Tämähän on siis silmämeikinpohjustaja, joka on varmasti monen suosikki ja toivottavasti tulee olemaan munkin : ) mullahan on rasvoittuvat luomet, eikä luomiväri pysy luomella kuin muutaman tunnin ja heti alkaa kerääntyä luomivakoon. Oon kokeillut Lumenen pohjustajaa, joka oli ihan huono mulle, ja vielä kalliskin. BeYu: n omaa myös kokeilin, ja se oli ehkäpä vielä huonompaa kuin Lumenen. ELF: in oma toimii ihan ok: sti. Niille joilla ei niin paljoa rasvoitu luomet, ELF: in pohjustaja voisi olla todella hyvä ja halpa vaihtoehto, sen verran siitä puhutaan hyvää!



Joo, eli Lookfantasticista tilasin UDPP: n, hintaa oli 11.50 puntaa, ja postarit päälle niin euroissa loppuhinta oli vähän alle 18e. MASTERLF koodilla sain pudotettua hinnan alle 17 euroon, jes! Eli ihan hyvä diili : )

Täältä löytyy → UDPP
(Aa! Suosittelen teitä kokeilemaan Urban Decayn All Nighter suihketta, joka siis pitää meikin kauniina ja kestävänä "koko päivän", jos teillä sellaiselle olisi tarvetta. Itse tarvitsisin ja haluaisin todella kovaa, mutta aika kallis tilaus tuosta olisi tullut joten jätin nyt välistä.. Tämä suihke löytyy myös Lookfantasticista ja on kehuttu tuote.)

Kommentit

  1. Hyvän ostoksen oot tehny! Toivottavasti toimii sullaki =) Mun oma on ollu käytössä vissiin jo puolitoista vuotta :o Eikä loppua näy..tosin ihan hygieniasyistä vois kohta hankkia uuen. Mut aine ei oo menny miksikään vieläkään =)
    Tuohonhan on se tyhjennyskeinoki olemassa, mutta mun tarvii tuskin sitä alkaa tekemään jos vaihan uuteen =D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Heippa! No oon tuota halunnut niin kauan, että nyt viimeistään oli se pakko hankkia ^^ ihana kuulla että joku sen omistaa ja tykkää : ) joo, monihan valittaa siitä, että purkkiin jää paljon tuotetta ja se pitäs leikata kahtia tmv : /

    VastaaPoista
  3. Ja sitte kuulemma se kuivuu tosi nopeasti pilalle sen purkittamisen jälkeen, nii ei siinä ehkä oo järkiä.
    Oon haaveillu Urban Decay Naked-paletista, mutta piru kun sitäkään ei täältä perähikiä-Suomesta saa =( Ebayssa oli tosi kalliita..

    VastaaPoista
  4. Anonyymi - Joo, semmosta mäkin kuullut : / mutta ei kai sillä niin väliä että on siinä ihme putkilossa, onpahan ainakin tosi hyvä tuote, toivottavasti! : D
    Se ois kyllä ihan mahtava paletti! Niin on, voi olla että haaveeks jää : (

    VastaaPoista
  5. Hei ja jostain muistan kuulleeni että just tuo pohjustaja tulis sellaseen tuubiin!? Niinku Too Faced- pohjustaja on. Ois hyvä, mut tuo putkilo on tosi kaunis vaikkaki epäkäytännöllinen =D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi - Juu sehän tuli semmoseen isoon tuubiin, mutta en oo varma oliki discontinued tuote : o vissiin kyllä kalliimpikin.. Luulen että udpp taitaa pysyä vanhassa putkilossa aina : /

    VastaaPoista
  7. UDEPP on mun suosikkini. Juurikin tilasin uudet jo varalle, sellaisen paketin jossa on tuo originaali ja Sin. Tätä en vaihda pois.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake