sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Lemppari shampoo ja hoitoaine + kuorintageeli + kasvonaamio

Tässä tulee tämän hetkiset lemppari shampoo ja hoitoaine, ikinä!
Photobucket
Nämä ovat siis Berner XZ Manga shampoo ja hoitoaine. Ja näin sanoo pullon takaosa: "Soveltuu hyvin kaikille hiustyypeille. Kosteuttaa hiuksia ja pesee hellävaraisen tehokkaasti. Tuote sisältää UV-suojan. Herkullinen karpalon tuoksu piristää pesuhetkeä. Ei sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä." Hoitoaineen tekstissä on erona: "..ja parantaa hiusten kammattavuuttta."
200ml tulee tuubissä, ja hinta on n. 2.90e karpalon tuoksu shampoossa on ihana, muttei niinkään hoitoaineessa, muttei se nyt päivää pilaa todellakaan. Shampoo pesee oikein kunnolla hiukset ja vaahtoaa vaikka olisi kuinka likaiset hiukset, tuoksu on vähän ehkä voimakas mutta mä tykkään kovasti! Hoitoaine ei suihkussa tunnu tekevän hiuksista pehmeitä ja ns. liukkaita, mutta kun hiukset ovat kuivat, on lopputuloksena pehmeät, sileät, kiiltävät ja hyvän näköiset ja puhtaat hiukset. Ihan mahti tuotteita nämä kaksi!

Sitten kuorintageeliin, joka todellakin on yllättänyt mut. Näytin jokunen aika sitten yhdessä postauksessa tämän, ja lupasin kertoa tuloksista myöhemmin.
Photobucket
Tässä on tuossa keskellä tyyny, joka irrotetaan, kastellaan kasvot, kaadetaan tyynylle pieni määrä geeliä ja hierotaan ihoon ja huuhdellaan lopuksi. Voin kertoa, että iho on kuorinnan jälkeen hyvin pehmeä ja sileä! Oon käyttänyt tätä muutamien päivien välein, ja geeli on kirkastanut ihoa ja tehnyt ihosta paremman näköisen. Paras kuorintageeli tähän asti : ) kuuden euron hinta ei ole ollenkaan paha, kun miettii kuinka vähän tätä menee, kuinka paljon tätä on, ja kuinka harvoin tätä käyttää, riippuen ihmisestä tietysti! Tähän L'Orealin uuteen ihonhoitosarjaanhan kuuluu vielä kaksi muuta puhdistusainetta, niitä en ole kokeillut mutta hinkua löytyisi.
Oletteko te jo kerenneet näitä koittaa?

Eilen ostin Freemanin syväpuhdistavan suklaa ja mansikka naamion, joka tuoksuu niin hyvälle että tekisi mieli maistaa.. 5.15e oli Anttilassa, ei paha ei paha.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Levitin naamion joka puolelle kasvoja ja annoin vaikuttaa n. 5-10min, niin että naamio tuntui kuivalle ja kiristi kasvoja. Huuhdellessa iho oli ihanan pehmeä ja huokoset oli pienentyneet.. Hassua nähdä sellaiset tulokset heti! : D Vielä tänäänkin iho on pehmeä ja huokset pienemmät, joten annetaan tälle tuotteelle ensikertalaiseksi A+
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ostin sen vaaleenpunasen L'orealin nystyrätyynypesuaineen, se kumityyny on niin kiva! Oon hinkutellut sillä naamaa ihan huumassa. Myös toi suklaamansikkanaamio löytyy, se tuoksu on maailman paras..!

    Noille Manga-tuotteille oon vaan naureskellu mut ehkäpä pitää joskus koittaa tota hoitoainetta jos se on hyvää! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :D en oo vielä kokeillu lorealin noita uusia tuotteita mut mieli tekis :D

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig