sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kosmetiikkaostoksia

Lumista sunnuntaita, Vaasassa satanut hiljalleen lunta koko päivän. Kunhan ei liikaa tulis, ei sitä jaksa kukaan : / mutta, toisiin asioihin. Oon ollut hirveen laiska bloggaamaan, mutta nyt niskasta kiinni ja postaan tähän muutamilta päiviltä kosmetiikkaostoksia!
PhotobucketPhotobucket
Seppälästä ostin Wet n Wild: in luomivärin sävyä Penny. Oon kauan miettinyt tämän ostamista, ihan sen takia kun tätä niin hehkutetaan Youtubessa. Nyt ehkä ymmärrän miksi, onhan se vähän erikoinen sävy ja kuulemma samankaltainen kuin joku MAC: in luomiväri. Kiva sävy korvaamaan tylsät neutraalit värit! Hinta oli vissiin 3.95e?
PhotobucketPhotobucket
Lauantaina ostin Citymarketista Lumenen kynsilakan sävyä Be Cool, suloisempaa vaaleanpunasta en oo hetkeen nähnyt, hintakin oli vaan 3.50e!
Photobucket
Olin tässä yks päivä Anttilassa, ja juttelin todella kauan yhden ihanan myyjän kanssa. Kun kaikki myyjät ym oliskin yhtä ihania! Myyjä kertoi kaiken näköistä hiusväreistä ja pakettien numeroinneista yms, ja päädyttiin että tuo väri olisi tällä hetkellä hyvä vaihtoehto kokeilla, koska mä en enää halunnut ihan niin punaista päätä. No, värjäsin vielä perjantai iltana pään ja lopputulos oli melkeen sama kun aikasemmin, eli tumma ja varjossa näytti melkeen liilalta, enemmän kuparia tässä kyllä on ja varmasti haalistuu enemmän kupariin, saa nähdä : ) muistakaahan sitten Anttilassa se Beauty passi juttu, eli kun ostaa kosmetiikkaa yms väh. 10 eurolla, saa passiin leiman ja kun kortti on leimoja täynnä, saa olikohan se nyt 10e alennuksen!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig