sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Toinen FeelUnique tilaus lähti

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikki : ) nyt meni toinen tilaus FeelUniquelle. Ei siellä sivulla tule kun hulluksi, kun niitä edullisia hintoja katsoo.. Nyt on muutes FeelUniquella tarjous; kun tilaa väh. 20£, saa 2£ pois koodilla HELLO2, tilaa väh. 30£, saa 3£ pois koodilla HELLO3, tämä jatkuu 50, 75 ja 100£ osissa. Ihan hyvä tarjous, nimittäin mulle lähti tuo viimeinen huulivoide ilmaisena : ) tajusin lopussa, että lisään kortille vielä yhden tuotteen, jolloin tilaus menee juuri yli sen 30£, joten sain siitä juuri sen huulivoiteen arvoisen alennuksen.. Joo en ala selittämään lisää, ehkä joku tajuaa mitä yritän kertoa!
Nuo Bed Headin tuotteethan on naurettavan edullisia tuolla, oikeastaan kaikki! Etsin netistä, paljonko kaikki maksaisivat ns. "oikea hintaisina", ja kaikki kolme ensimmäistä tuotetta lähti melkein 10e halvemmalla. Ihanaa!
SHARE:

3 kommenttia

  1. Googletatko sä noita tarjouksia jostain aina kun tilaat vai tuleeko sulle sähköpostiin niitä? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Oon muutamien sivustojen sähköpostilistalla, ja sähköp. tulee sitten useita tarjouksia sun muita, osasta taas ilmoitetaan vaan esim. Facebookissa. Mutta joskus taas käyn katsomassa joidenkin tiettyjen kauppojen sivuilla, olisko niillä tarjouksia menossa : ) toivottavasti tämä auttoi kysymykseen!

    VastaaPoista
  3. Joo, auttoi! Kiitos :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig