keskiviikko 26. tammikuuta 2011

L'Oreal Voluminous - Carbon Black ripsiväri

Nopeahko arvostelu tähän väliin : ) joka venyikin pitkäksi....
Voin sanoa, että oon head over heels rakastunut tähän ripsariin, ja se on vienyt Acceleratorin paikan mun sydämestä! Olisin onnellinen, jos ne kaksi ripsaria voisi yhdistää, siinä vasta olisi täydellinen ripsari!
Photobucket
Omani on ihan musta sävyltään, ja tuotetta näyttäisi olevan putkilossa 7.7ml tilasin ripsarin AllCosmeticsWholesale nimiseltä sivustolta, suosittelen tsekkaamaan! Tämähän on taas näitä jenkkien ns. kulttiripsareita, joista aina kuulee Youtubessa, joten odotin tältä aika paljon.
Photobucket
Ekaksi kun näin harjan, pääsi suusta "O'ou.." Nimittäin harja muistutti kovasti Maybellinen Colossal ripsarin isoa harjaa, josta en ollenkaan tykännyt. No, päätin tietysti kokeilla ripsaria ja ensin pelotti niin ison harjan kanssa, mutta hyvin siitä selvittiin. Ripsarin koostumus on aika paksu, eikä ollenkaan kuiva. Stopperi on todella huono, joten alussa tuotetta joutui ottaa aika paljon pois.
Riippuen tavasta, millä lailla ripsivärin ripsiinsä pistää, tulos voi olla hyvinkin erilainen.. Mä pistän ripsaria myös ripsien taakse, joten paakkuja syntyi, mutta niistä päästiin eroon ripsiharjalla.

Photobucket
Voin sanoa, että jos olet kiireinen ihminen jolla ei ole paljoa aikaa käyttää ripsarin laittamiseen, ja inhoat vähänkin paakkuisia ripsiä, unohda tämä ripsari : ) pituutta se ei anna liikaa, ja vähän häipyy päivän aikana. Volyymiä tämä silti antaa, ja näyttää kun ripsiä olisi yhtäkkiä tullut kymmenkunta lisää, siitä tässä tykkään!

Tämäkin oli vain mun mielipide, mutta joku muu taas voi vihata tätä ripsaria sydämensä pohjasta. Annan itse tälle 4/5
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig