perjantai 7. tammikuuta 2011

December favorites - Joulukuun lempparit

Photobucket

1
. L'Oreal Voluminous ripsiväri. Tästä on tulossa arvostelu, mutta kerron nyt tässä että lopulta mä rakastuin tähän ripsiväriin ja tykkään kovasti. On ihan erilainen kun Accelerator.
2. Artistry kulmakynä, sävyä Blond. Yhtä vaaleanruskeaa kulmakynää en oo koskaan nähnyt! Totally in love, eikä hintakaan ole aivan paha niin hyvästä kynästä.
3. NYX Ultra Pearl Mania pigmentti, luulen että sävyä White (tarran otin pois). Ihana helmiäinen luomiväri silmän sisänurkkiin ja myös kulmaluulle. Todella pigmenttinen ja edullinen!
4. BeYu poskipunat, sävyt 130 & 139. Pigmenttisiä ja täydellisen värisiä, on olleet käytössä koko joulukuun.

Photobucket

1
. Iseree kosteusvoide Lidlistä. Kosteuttaa hyvin, ei jätä rasvaista tunnetta kasvoille ja sopii meikinkin alle, oli todella edullinen, suosittelen kokeilemaan.
2. OLIV naturell silmänympärys kosteusvoide. Kosteuttaa herkän ja ohuen ihon sekä imeytyy hyvin nopeaa, hintakaan ei ollut ollenkaan paha. Omani ostin KICKS: istä.
3. Avon Clearskin - Immediate Response Blemish Treatment. Joulukuussa aloin kunnolla tätä kokeilemaan, kun tämä kerta mulla on kauan ollut, ja ihan hyvin se toimii. Näpyt sun muut pienenevät ja häipyvät nopeammin, en silti ostaisi tätä uudestaan, en nää tätä mitenkään ihmeellisen mahtavana, parempia löytyy : )
4. Artistry Essentials - Balancing toner, eli kasvovesi. Jättää kasvoille mattapinnan, tuoksuu miellyttävältä ja on täydellinen kasvovesi! Tämän jälkeen haluaisin silti kokeilla The Body Shopin Seaweed kasvovettä!

Photobucket

1
. Schwarzkopf Professional - Silhouette hiuslakat, uusin on tämä pinkki pullo, jossa on värisuoja. Pulloissa on 750ml tavaraa, lakka on todella pitävää ja on enemmänkin viimeistelysuihke. Kestää kauan ja hintaa on vaan 10.90-14e? about, riippuen alennuksista.
2. John Frieda - Frizz-Ease Curl Around hoitoaine. Rakastan tämän tuoksua, ja miltä se saa hiukset tuntumaan pesun jälkeen. Sileiltä ja pehmeiltä, aivan ihana tuote, mutta sen verran kallis etten tätä osta uudestaan. Ja tämän ostin Seppälästä hintaan 5e + oli tarjous ota 2 maksa 1, joten shampoo lähti myös mukaan, siitä en niin paljoa tykkää.


Mulle saa kertoa omia lemppareitaan, joulukuulta tai esim koko viime vuodelta : )
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig