torstai 16. joulukuuta 2010

Lumene Natural Code - Lash-Extending Mascara

Tämmöstä ripsaria olisi tänään arvostelussa;
Photobucket
Voin jo heti sanoa, että omasta mielestä hyvin samanlainen ripsari kun Maybelline Great Lash, se vaaleanpunaisessa tuubissa oleva. Samantyyliset harjat, eli isot välit jne, joka ei nyt taida kuvassa näkyäkään. Sanoisinko fail tähän väliin?..
Photobucket
Otin kuvaan verrattavaksi Rimmel Accelerator ripsarin, jota itse jumaloin ja tämä on mun HG ripsari. Osasin odottaa tältä ripsarilta aika vähän, ja sen se teki. Volyymiä? Ei ollenkaan. Pituutta? Jonkin verran. Tietty ripsaria voi pistää pari kerrosta, muttei se aina kivalta näytä. Mielummin yksi kerros Acceleratoria ja oon valmis! "Swatchia" ripsillä →
PhotobucketPhotobucket
Läheltä katsottuna ripsari näyttäisi toimivan hyvin joo, mutta kaukaa katsottuna ripset on heiveröisen näköiset eikä erotu kunnolla. Päälle ohut kerros Rimmeliä ja ongelma ratkaistu; vieläkin pidemmät ja näyttävemmät ripset. Paitsi tuo ihme kökön näköinen kohta, jonka selvitikin pian : )

Loppuarvio; 3/5, Great Lash rakastajille hyvä toinen vaihtoehto, ja perusripsariksi erittäin kelpuutettava. (PS. En juuri koskaan taivuta ripsiäni, joten luonnollisesti mennään melkeenpä joka kerta!)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig