sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tuotteita muualta päin maailmaa vol. 4 (last?)

Nyt tulee viimeinen osa tätä postausta, olkaa hyvät! (Jos on postaustoiveita, kertokaa ihmeessä!) Niin ja näiden postausten aikana on tullut mieleen vaikka kuinka monta muuta tuotetta, mutten ole vielä saanut aikaseksi niitä pistää ylös ja tehdä lisää näitä. Joten saa nähdä sitten tulevaisuudessa jos näitä tulee lisää : ) palautetta saa antaa!
Photobucket
1. Sonia Kashuk - Brushes
Targetissa ainakin myydään näitä siveltimiä, eivät ole halppiskamaa, eivätkä kalleimmasta päästä. Hyvää laatua, tunnettuja ja suosittuja.

1. Sonia Kashuk - Blending Sponge
Verrattavissa aika hintavaan Beauty Blenderiin, jolla siis voi levittää esim. meikkivoidetta, häivyttää rajoja, mitä nyt keksiikin. Jotenkin naurettavaa myydä superkallista meikkisientä, mutta onneksi voi turvautua halvempaan!

2. MAC Cosmetics (ei tuote, vaan merkki)
MAC on hyvin tunnettu merkki, josta melkein jokainen on jo kuullut. MAC myy kosmetiikkaa, hajuvesiä, ihonhoitotuotteita.. Useimmat tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita, mutta aina löytyy muutama ei-niin-hyvä. Hintataso on vähän korkeampi, muttei ihan mahdoton. Suomessa MAC: in kosmetiikkaa myydään ainakin vielä Helsingissä.

3. Philosophy - Skin Care
Taas vähän hintavempaa merkkiä, mutta toimivaa. Olisin itse kiinnostunut kokeilemaan tämän merkin ihonhoitotuotteita, nimittäin monista paikoista kuulee, että nämä tuotteet toimivat ja ovat laadukkaita!

Photobucket
1. Ecotools
Ekologisesti valmistettuja siveltimiä, ja ainakin joidenkin siveltimien varret ovat valmistettu bambusta. Eivät ole hintavia, eikä huonoa laatua. Ecotools siveltimiä myydään minun mielestä Nelly.com ssa, joten sieltä ainakin saa tilattua näitä Suomen maahan.

2. Stila - Kitten
Stilallahan on vaikka mitä kosmetiikkaa, mutta perehdyn nyt vain tähän yhteen tiettyyn, nimittäin varmasti kaikista suosituimpaan nimeen ja sävyyn, joka on niemltään Kitten. Hyvin tunnettu ja suosittu sävy, niin luomivärissä kun
huulikiillossakin!

3. Seche Vite - Dry Fast Top Coat
Youtuben kommuuniin levinnyt päällyslakka, jonka nimeen hyvin monet vannovat. Itse haluaisin jossain vaiheessa tätä
koittaa!

4. N.Y.C. - Nailpolishes
Ehkä vähän halppiskamaa, muttei yhtään huonoa! Jotkut lakat varmasti huonompia kun toiset, mutta niinhän on yleensä joka merkillä. Paljon eri värisävyjä.

5. L'Oreal - Lineur Intense Liquid Liner
Puhutuimpia nestemäisiä kajaaleita Youtubessa ja muuallakin. Monet tykkäävät sen aplikaattorista, ja kuinka helppoa sillä on tehdä rajaus luomelle.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig