lauantai 6. marraskuuta 2010

Tuotteita muualta päin maailmaa vol. 3

Photobucket
1. Neutrogena
Healthy Skin Liquid Makeup meikkivoide, josta on tullut uusi lemppari meikkivoide monille sen hyvän laadun, koostumuksen ja hinnan takia (SPF 20)

2. Make Up For Ever (MUFE)
HD foundation. Pyörii siinä 40$ hinnoissa, on monille juuri se täydellinen meikkivoide, muttei ole varaa usein ostaa tätä, ja tässä hinta on yksi miinus puolista. On erinomainen photoshooteissa.

3. Nars
Sheer Glow ja Sheer Matte meikkivoiteista usein kuulee puhuttavan, ja monet ovat näistä löytäneet heidän holy grail m.voiteen. Hintavia, mutta laadukkaita.

4. Sigma
Siveltimet. Nämä ovat MAC: in siveltimistä kopioituja, mutta ehkä jopa parempilaatuisia eikä niin hintavia. Moni Youtube Beauty Guru suosittelee!

5. NYX
NYX: hän on siis merkki, ei yksittäinen tuote. Nykyään tämä merkki tiedetään jo todella hyvin Suomessa, ja NYX: in tuotteita voi tilata monista paikoista. (Blogin alhaalla on hyviä linkkejä, mistä tilata + muutakin) NYX: illä on monia todella hyviä tuotteita, kun taas muutamat ovat vähän halppiskamaa. Hinnat vaihetelee erittäin edullisista aika hintaviin.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hei pakko kysyä nyt kun tämän postauksen löysin, että mistä tuo neutrogenan healthy skin meikkivoide on tilattu? Olen muutaman kuukauden aikana kuullut älyttömästi kehuja youtuben kautta kyseisestä meikkivoiteesta ja tekisi niin mieli kokeilla, mutta en oikein löydä sivua mistä tilata :O Kiitos kamalasti jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en valitettavasti osaa sanoa, mistä voisit meikkivoidetta tilata, kun en itsekään ole tuota tilannut koskaan :/ koitas Googlettaa ja katsoa esim. Ebaystä! :)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig