maanantai 1. marraskuuta 2010

Takaisin taas


Täällä mä olen taas :) katosin tosiaan hetkeksi, kun kone täytyi formatoida ja siinä meni aikansa koko höskässä. Ja nyt kun on työtkin alkanut niin ei aina jaksa tulla postailemaan, koska kumminkin haluan keskittyä blogiin kunnolla : )


Sunnuntaina oli Amwayn jäsenille ja alh: ille järjestetty Artistry -kauneuskoulutus, ja kouluttajana oli kuuluisa ruotsalainen meikkitaiteilija (?) Cecilia Lidén, josta en kyllä itse ole koskaan kuullutkaan : D koulutukseen oli tullut todella paljon ihmisiä, istuttiin isossa salissa ja Cecilia esitteli meille uusinta Artistryn tuotetta, sekä selitti perus juttuja ihosta. Se osa oli todella mielenkiintoinen, mutta tauon jälkeen käytiin vaan perus meikkausta parilla mallitytöllä ja näytti pari uutta luomiväriä. Eli tiesin jo kaiken mitä siellä selitettiin, joten aika kävi vähän pitkäksi.. Eikä tämä suomentajakaan kaikkea osannut suomentaa, joka turhautti vielä enemmän :'D mutta ihan kiva kokemus oli, seuraavaksi meille on tiedossa ihonhoitoon liityvää koulutusta, joka on 16.11. : )

Ja kun tällä viikolla en ehkä enää kerkeä pistää tänne kuvaa mun kissa meikistä (halloween!), niin pistän nyt tähän, miltä luultavimmin mun meikki tulee näyttämään. Ilman värejä tietysti, kaikki Halloween kuvat tulevat löytymään lauantaina tai sunnuntaina toisen blogin (Cuteness All Over) puolelta, joten sieltä saatte sitten katsoa lopullisen meikin ja asun : ) (btw, teen sinne tänään postauksen, missä näytän pari kuvaa asun asusteista)PhotobucketPhotobucket


Yritän kyllä parhaani saada aikaiseksi noita tulevia postauksia tuolta oikeasta laidasta!
Kiitos kun jaksatte seurata blogia :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig