sunnuntai 7. marraskuuta 2010

October favorites 2010

Mukavaa sunnuntaita ihanat lukijat! Kivaa nähdä, että teitä on tullu muutama lisää, ja ihan kiva luku onkin jo yhteensä jos lasketaan mukaan vielä blogilistan seuraajatkin : ) kiitos!

Tämä postaus on Lokakuun lempparit, vaikka tämä taitaakin olla vähän myöhässä mutta, ei anneta sen haitata : )
Photobucket


Ylhäältä löytyy GOSH: in Foundation Primer, josta en ennen ole tykännyt. Mutta kun alle pistää Lumenen kosteusvoidetta, joka antaa mittapinnan, tämä on erinomainen! Se silottaa ihon ja jättää sen pehmeäksi. Meikki näyttää kauniilta, eikä paakkuiselta.

Alempana on H&M: n euron maksava huulikiilto, jossa on mukavasti pigmenttiä. Alempana NYX: in Mega Shine huulikiilto, sävyä Smokey Look. Tuo huulille ihanan oranssihtavaa sävyä, todella luonnollinen sävy.

Tämä valkovartinen sivellin on ELF: iltä, 1.70e maksava, jonka olen maininnut ELF postauksissa. On hieman karhea, mutta todella hyvä levittämään aurinkopuuteria! Kaksi seuraavaa sivellintä on löydetty Tampereen Akateemisesta kirjakaupasta, ja maksoivat vain muutaman euron. Ovat sileitä, mutta karvaa lähtee tajuttoman paljon. Mutta, näillä saa luomivärin levitettyä todella kevysti, joten siihen tarkoitukseen olen näitä käyttänyt.

Photobucket

Vasemmalta löytyy NYX: in paletti Champagne & Caviar, ja tämä sisältää ihania neutraaleja sävyjä. Tämä on helppo ja nopea valinta kiireisille työaamuille.

Ylhäällä keskellä on Artistrylta aurinkopuuteri, jonka olen myös mainunnut blogissa aikaisemmin. Tuotetta on niin paljon, että se riittää koko elämäksi. En nää tässä mitään vikaa, ihana tuote! Tämän alapuolella on MAC: in Studio Sculpt Concealer, eli peiteväri. Aivan mahtava! Peittää kaiken, ei ole paakkuinen ainakaan mun iholle ja pysyy kauan iholla.

Oikealla on H&M: n Vanilla & Apple bodybutter, joka on aivan ihanan tuoksuinen, edullinen, ja kosteuttaa todella paljon!Photobucket

Nyt vihdoin ja viimein oon rakastunut näihin Frizz-Ease tuotteihin rakastunut. Hiukset on pesun jälkeen hyvin pehmeät ja silkkiset. Viimeinen tuote on Herbinalta, hellävarainen kuorintavoide. Voidemainen ja sisältää hyvin pieniä "kiviä". Oon tätä kuorintaa käyttänyt n. parisen viikkoa, ja ihon pinta on siitä lähtien ollut yhtä sielä kuin vauvan peppu! Ihan mahti kuorintavoide!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tuo GOSHin Foundation Primer on ollut toivelistalla jo pitkään. Mutta kun tuo ELF primer on käytännössä lähes käyttämätön niin en ole vielä hankkinut.. :)

  VastaaPoista
 2. leben - Joo ja mulla just toisinpäin :'D ainut asia mistä en tossa tykkää on se, että kun kerta mulla on rasvainen iho, niin iho kyllä kiiltää jo 4h jälkeen : / pahastikin..

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tuo NYX:in kiilto ja paletti =) (ja monta muutakin nyxin kiiltoa ja palettia...=D) Ne on vaan niin hyviä ja halpoja! Just tuota palettia oon käyttänyt viime aikoina aamulla kun on kiire, siitä löytyy kätevästi kaikki tarvittavat sävyt =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Aa voi kun kiva, että muiltakin löytyy samaa! : ) juu niin ne on, aamulla tosi hyvä paletti kiireeseen!

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig