maanantai 8. marraskuuta 2010

Kaunis väri, huono laatu

Photobucket
Tämmöstä löytyy kynsiltä tällä kertaa, jonka jo kerkesin putsata pois. Lakka on H&M: ltä, niitä leveämpi pulloisia. Väri on aivan mahtava, mutta laatu.... Ensinnäkin, en tiedä olinko niin myöhään ostamassa lakkaa, että omani oli jo sen verran vanha, että lakka oli jo paksuhkoa. No, laimensin lakkaa hieman, ja levitin toisen kerroksen. Jo seuraavana päivänä lakkaa oli lähtenyt melkein jokaisesta kynnestä! En tiedä mikä vaivaa, mutten ole myyty. Harmi, sillä väri on aivan upea. (PS. jouduin hieman muokkaamaan sinertävyyttä, kun alkup. kuvassa se oli liian vaaleansininen. Oikea väri on kuvan sinisestä vielä tummempi ja kirkkaampi.

Nyt onkin sitten taas pulma, millä värillä nyt lakkaisi kynnet : )
SHARE:

3 kommenttia

 1. Mä en tajuu miten teillä muilla kestää kynsilakat. Omissa luonnonkynsissäni mikä tahansa lakka laadusta, pohjustus/päällystystavasta ja kerrosten määrästä riippumatta lähti lohkeamaan aina saman päivän aikana. Ihan kipeetä, kun ihmisillä pysyy lakat parikin päivää nätteinä! Rakennekynsissä taas on se kiva juttu, että lakka voi olla vaikka mikä euron tarjoustalolakka, ja silti se pysyy kaksi viikkoa chippaantumatta. Kauan sulla yleensä kestää lakat?

  Epäilen, et oli ihan huonosta laadusta kyse eikä sun ajoituksestas, nuo OPI:t sun muut mitä jengi tilaa netistä on kuitenkin suurimmaksi osaksi valmistettu aina silloin sarjan lanseerausvaiheessa eli ehkä jo vuosia sitten, ja silti ovat laadussaan.

  VastaaPoista
 2. ihana :) mut se on kyl totta et noi h&m lakat ei oo mitään huippuluokkaa :D Toi väri olis ihan huipus jos mattalakka tohon päälle... UUUHH=DD

  VastaaPoista
 3. Sonia - Voi ei, aika kurjaa : ( hmm, tottakai riippuu lakasta mutta kyllä ne yleensä muutamia päiviä kestää aika hyvinä. Jotkut halppislakat kyllä lohkeilee jo aika alussa silti. Mutta mulla itsellä auttaa päällyslakka : )

  Niin.. Voi olla, mietin vaan kun yleensä H&M lakat ollut mulla parempia.. Ehkä toi vaan oli niin huono sitten.

  Mirva - Joo sehän olis ihana yhdistelmä! Täytyy koittaa joku kerta täs : ) no eihän ne oo..

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig