tiistai 9. marraskuuta 2010

Ihana pari

Photobucket

Tänään löytyy kynsiltä tällaista, vähän vaihtelua tylsään harmaaseen arkeen : ) ens kerralla kun tällaista lakkaan, varmaan vaihdan värit niin, että tuo sinertävä on mintun värinen ja tuo pinkki on vauva vaaleanpunainen, eli vielä hempeämpää!

Eilen multa pyydettiin, että näyttäisin teille, miltä tämä Rimmelin Airy Fairy näyttää käytössä. No, pyydän ensinnäkin anteeksi etten saanut hyvää kuvaa kun se on huulilla, koska kamera nyt on mitä on.. Mutta kädelle sitten swatchasin, joten olkaa hyvä!
Photobucket
Väri on ehkä kaikissa kuvissa aika samanlainen, mutta kyllä. Tuo väri on hieman hassu, sanoisin siitä, että se on; liilahtava, ruusuinen, ja hieman kultaista hohtoa. Mutta jokaisella tuo puna varmasti näyttää erilaiselta, joten suosittelisin etsimään kaupasta paperin palasia mihin pyyhkiä punaa, ja sitten koittaa omille huulille : ) eli itsehän en tykännyt, jos huulilla on pelkkää tuota punaa, vaan päälle on pakko laittaa edes jotain huulikiiltoa.
SHARE:

4 kommenttia

  1. uuh, nuo kynnet on kyllä ihanat tähän tummaan arkeen! =)

    VastaaPoista
  2. Aika kivalta vaikuttaa tuo huulipuna kyllä! Kävin taas tänään ihastelemassa sitä, mutta ei ollut testeriä enkä ehtinyt etsiä myyjääkään.. No ehkä ens kerralla =)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi - Se on kyllä aika erikoinen väri : ) aijaa, voi että. Kerro toki jos ostit sen ja mitä pidät!

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig