sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ripsiväri testissä

Perjantaina pääsi Rimmelin uusi Lash Accelerator ripsiväri testiin, ja tulokset olivat erittäin mieluisia ja positiivisia. Voin jo nyt kertoa, ettei mulla ole ollenkaan pahaa sanottavaa tästä!
Photobucket
Hintaa ripsarilla on n. 11.95e, joka on varmasti ihan normi hinta monille ripsiväreille. Itse olen niin kauan jo käyttänyt Maybellinen Great Lash maskaraa, etten pahemmin muista tiedäkään, mutta olin halukas kokeilemaan tätä uutta, koska arvostelut olivat mitä parhaimmat.
Ripsivärin koostumus on ehkä vähän vetisen puoleinen, jonka ansiosta ainakaan minun ripseni eivät paakkuuntuneet, ja ripset todella pitenivät, varsinkin alaripset! Harja on ehkä vähän ohut, ja keskeltä hieman paksumpi, mutta tällä harjalla saa värin hyvin ripsien toiselle puolellekin sekä alaripsiin.
Photobucket
Ripsivärissä on hyvä stopperi, jonka ansiosta ylimääräistä väriä ei tule paljoa ollenkaan harjaan. Kerroksia voi huoletta lisätä vaikka 3, nimittäin tämä ei paakkunnu, ei ainakaan minulla! Tosin, monilla kerroksilla voi helposti saada aikaan hämähäkki ripset. Mutta se jujuhan tässä ripsivärissä on, että 30 päivän kuluttua sinulla pitäisi olla näkyvästi pidemmät, paksummat, terveemmät ja ravitut ripset. En tiedä haluanko juuri sitä itselle, koska tämä ripsiväri jo itsessään tekee kaikki ne jutut kun tätä käyttää, mutta katsotaan uudestaan kuukauden kuluttua : ) yksi todella hyvä puoli tässä myös on; ei varise eikä suttaa alaluomea, pysyy ihan koko päivän eikä maagisesti häivy ripsistä!
Photobucket
Kuva ei ehkä mikään maailman paras, mutta toivottavasti saatte jotain tolkkua siitä, kuinka tämä pidentää ripsiä eikä näytä paakkuiselta. Luulen, etten ole koskaan käyttänyt näin täydellistä ripsiväriä!
Arvosana 5/5, ja suosittelen ihan jokaiselle! : )
SHARE:

3 kommenttia

  1. Just sopivasti ensviikolla täytyy käydä ostamassa uus ripsiväri, joten tuo kuulostas aika kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisköhän mun kokeilla tätä, oon viimeisen vuoden aikana ostanu vaan lash stillettoa ja haluan just mahdollisimman pitkät ripset, mutta en sellaisia paakkuisia.. Tää näyttäis kyllä hyvältä, en vaan tiedä uskonko tuohon että se tekisi kuukaudessa ripsistä millään tapaa terveemmät kun ei ne sadan euron ripsenkasvattajatkaan tee mitään :D

    VastaaPoista
  3. hah, munki pitäs just kohta ostaa uus ripsari, jos testais tota vaikka seukiks >: ) :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig