torstai 14. lokakuuta 2010

Kynsiä ja vähän off topic

Photobucket
On ollut vaikeuksia valita, millä värillä lakkaisi. Vaikka pulloja on ainakin 70kpl, tuntuu silti aina ettei ole sitä väriä mitä haluaisi.. Naiset ja niiden vaikeudet! Valitsin taas pitkästä aikaa nude värin, jota en ole vielä kokeillutkaan. Väri on kuvassa aika vaaleanpunainen, luonnossa ehkä enemmänkin persikkainen.

Sitten tämmöinen off topic: Vaasassa muuttui ilma yhtäkkiä hienosta syysilmasta harmaaksi, sateiseksi ja rupesi tuulemaan ja piskottelemaan. Saa vaan nähdä millaista on illalla, toivottavasti ei kauhea myräkkä! : ( jahas, ja nyt sataakin jo lumihiutaleita!
Photobucket
Toinen off topic: sain juuri tilattua mun ensimmäisen Blythe nuken Mollamaniasta! Jos tästä jutusta haluaa lukea lisää, niin käykää täällä →→ Blythe nukesta.. Nuken nimi on Friendly Freckles, ja tytöllä on punertavat hiukset. Harmi vain, ettei kaunotarta enää valmisteta, niin joutui maksamaan aikamoisen summan tästä : ( onnekseni itse maksan vain 50e ja yksi tai kaksi ihanaa ihmistä maksaa loput, koska se on yksi mun joulu ja syntymäpäivä lahjoista : )

Niin että mukavaa syksytalvea sitten vain! : (
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig