keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Ihoanalyysiä ja Anttilaa

Heippa vaan! Niin elikkäs syy sille, miksei eilen tullut postauksia, oli.. Että äidin kaveri kävi meillä eilen illalla kylässä, ja piti minulle, Tiialle, äidille ja sen kaverille Amway esittelyn. Jos joku ei tiedä mikä Amway on, voi käydä esim. täällä →→ Amway

Tällä äidin kaverilla oli mukanaan kiva pömpeli, jolla tehtiin ihoanalyysi, eli työnnettiin pää mustien "verhojen" sisälle ja katsottiin siellä olevaan peiliin. Oli pelottavaa mennä sen sisälle, kun se valo siellä oli UV valon näköinen, ja peilistä näkyi liilan värinen Catarina. Ja hyi että, siinä näkyi kaikki pienimmätkin virheet kasvoilla, ja tämä äidin kaveri kertoi, että mun täytyisi käyttää syväpuhdistavaa naamiota, kun mun ihossa on tukkeumia. Oli todella kiva päästä näkemään, mitä oma iho tarvitsee, joten nyt on helpompi mennä ostamaan tuotetta jota iho sitten oikeasti tarvitsee, eikä vaan summissa ostele jotain mitä luulee että iho tarvitsee. Pysyikö joku vielä kärryillä? : D

Katsoin eilen Glossy: sta, että muutama ihminen oli todella pitänyt Avonin naamioista, joten taidan sieltä ostaa itselleni sellaisen. Ja tässä vaiheessa voidaan vaihtaa puheenaihetta! Anttilassa on nyt meneillään keskusvaraston tyhjennys alet, ja äidiltä tuli siitä sähkäriä mulle tänään ja päädyin katsomaan Anttilan nettikuvastoa ja mitä siellä näinkään!
- Miesten Puman dödö, kaksi yhden hinnalla!
- Meikinpoistoliinoja 1e! (mun favorite)
- Hiusvärialennukset!
ja vaikka mitä muuta, joten soittelinpa äidille ja sinne siis ollaan menossa heti kun äiti töistä pääsee : ) eli, palaillaan sillon! Niin ja sain vielä tältä Amwayn esittelijältä luomivärin, kiitos! : )
Photobucket
Loppuun vielä tänään ilmestynyt video liittyen Amwayhin, hope you like it!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Mullekkin on joskus tehty semmonen =D Siitä on tosin aikaa varmaan 10 vuotta ainakin niin ois ehkä aiheellista tehdä uuestaan..

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Aaa! Voih, ehkäpä : DD

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig