maanantai 11. lokakuuta 2010

Hyvästit DDML: lle?

Ihanan syksyistä maanantaita : ) näytän teille nyt miltä kynteni näyttää, kun alla on Depend nro 115 ja päällä Rimmelin mattalakka. Hassusti muuttui sinertävemmäksi kun pisti päälle mattalakan.
PhotobucketPhotobucket
Sitten vielä kertoisin yhden asian.. Mun sekaiho suoraansanottuna janoaa kosteutta, ja oon todella luullut Cliniquen DDML: n kosteuttavan sitä, ja ehkä se kosteuttaakin, mutta väärällä tavalla? En ole koskaan ollut sitä mieltä, että se kosteuttaisi tarpeeksi. En tykkää voiteen tunteesta iholla, enkä voi meikata sen päälle, joten olen käyttänyt sitä iltaisin ja jos olen vain kotona niin päivisinkin. Ja joka kerta kun olen käyttänyt DDML voidetta, on iho regoinut siihen näpyillä.. Ihan muutama päivä sitten satuin lukemaan jonkun kirjoittaman kommentin johonkin Youtube videoon, ettei DDML sopisi nuorten iholle, koska se on testattu toimivaksi yli 40 vuotiaitten iholle, ja tämä tukkisi ihohuokoset. No minähän säikähdyin ja lopetin sen käytön ja vaihdoin näihin;
Photobucket
Kasvovettä (jota hyvin vähän jäljellä) vain kohtiin joissa on näppyjä etc, ja paksu kerros Erisanin voidetta. Ja voin sanoa, että ihan päivässä näin jo eron; näpyt ja punaisuus häipyivät, iho kirkastui ja on todella pehmeä ja ihanan tuntuinen. Onko DDML oikeasti sitä mitä tämä kommentoija sanoi? Jos on, niin good bye DDML !
SHARE:

5 kommenttia

 1. En muista, onko DDML:stä eri paksuusversioita. Se on ihan se ja sama minkä ikäiselle tuote on suunnattu, kunhan se on ihotyyppisi mukainen. DDML on kyllä mun mielikuvissa tosiaan vähän vanhemmille brändätty, niin kuin selektiivinen kosmetiikka yleensäkin. Näinpä siis alle kolmikymppinen ei voisi selektiivistä ihonhoitoa ollenkaan käyttääkään, kun sarjat on yleensä suunniteltu jo hieman uraa tehneille varakkaammille - yli kolmikymppisille.

  Itsellä käytössä "ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä vastaan taistelevat" Sensain Silk-linjan tuotteet nyt, vaikka ikää löytyy se 23. Silmänympärystuotteethan tekevät sitä samaa - en mä muuten mitään lätkis silmieni ympärille, mutta väittävät, että edestään löytää ihon veltostumisen jos ei sitä tässä iässä jo hoida.

  Enemmänkin epäilisin, että DDML ei sopinut sinulle, kuin että se olisi K40-tuote.

  Itse muuten pelkäsin teini-iässä käyttää juuri mitään kasvovoiteita, kun pelkäsin että ne tukkivat ihohuokoset - onhan mulla rasvaa naamassa jo ihan tarpeeksi. Seuraus: pintakuiva iho jota oli todella ikävä meikata, kun nenä näytti halkeilevan...

  VastaaPoista
 2. mistä cliniquen puhdistustuotteita voi ostaa?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Itse ostin Stockmann Beauty: sta. Sitten on KICKS, Emotion, varmasti Sokos & Stockmann etc, monet paikat myyvät näitä tuotteita. Ja yleensäkin ne paikat missä myydään vähän kalliimpien merkkien kosmetiikkaa jne : )

  VastaaPoista
 4. http://fi.strawberrynet.com/skincare/clinique/

  Tuolla postikulut sisältyy hintaan. Kannattaa muistaa se 45 euron tullin alv-raja, eli tilata pienemmissä satseissa jos meinaa mennä yli sen 45 euron.

  VastaaPoista
 5. Sonia: Niin aivan, onhan nettikaupatkin olemassa : ) !

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig