sunnuntai 3. lokakuuta 2010

ELF part. 4

4. Kynsilakat
elf
Mulla on esittää teille vaan kaks kappaletta elf: in kynsilakkoja, jotka on sävyä Clear ja Mint Cream, ja tätä mintun väristä jouduin muokkaamaan enemmän mintuksi, koska kuvassa se oli ihan sininen, huoh. Ja nyt siitä tulikin tosi minttu.. Ups.

Lakat maksavat 1.70e, ja ovat hintaansa nähden ihan ok. Tämä läpinäkyvä on ihan ok vaihtoehto, jossei hirveästi ole varaa käyttää kalliisiin päällyslakkoihin rahaa. Itse en pidä tästä siksi, etten voi laittaa tätä päällyslakaksi samana päivänä kun olen kynnet lakannut, koska tämä suttaa kaiken, muuten ehkä ihan hyvä. Arvosana 3/5

Sitten mintun vuoro; väri on ihan söpö, juuri se mitä kaikki ovat koko kesän etsineet. Kerroksia täytyy olla 2 tai 3, että väri on tasainen ja erottuu, joka joskus on tosi turhauttavaa. Ihan perus hyvä lakka, ei niinkään pahaa sanottavaa. Oon vaan kerran lakannut tällä kynteni, joten en osaa nyt kertoa lakan pysyvyydestä. Arvosana 4/5

Suosittelen kyllä kokeilemaan elf: n lakkoja, nimittäin värivalikoima suurenee koko ajan ja peruslakoiksi nämä on hyviä ja hintakin todella alhainen : ) varottelen kuitenkin sävyistä, kannattaa katsoa Youtubesta tai Googlesta, minkä värisiä nämä lakat oikeasti ovat, elf: in omat swatchit eivät aina pidä paikkaansa.
Täällä elf: in lakat →→ Nailpolishes
SHARE:

1 kommentti

  1. Omistan myös tuon mintun. Ihana kesäinen sävy, joka oli todella vaikea kuvata "oikean sävyisenä"! Tässä se on aika lähellä totuutta. Olen tykännyt ja varpaiden kynsissä on pysynyt jo toista viikkoa. Tosin ainahan varpaiden lakat pysyy paremmin..

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig