sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Vaihtelu virkistää!


No hyvää huomenta : ) ei tehny sitte yhtään mieli nousta ihanan muhkean ja lämpimän peiton alta, olis tehny mieli makoilla siellä koko päivän, ulkonakin on niin tyhmä sää, sateista. Onneksi musiikki, kisut ja blogimaailma pelastaa!

Halusin kertoa mun muuttuneesta ihonhoidosta, kun sanoin Moisturizer postauksessa käyttäväni sitä Lumenen rasvaa ja ruusuvettä. Noh; ruusuvesipullossa lukee, että Käyt. ennen 08 2010 ja, oon tosi paljon vaan kotona, niin en viitti sitten tuhlata Lumenen hyvää rasvaa. Iho on myös temppuillu ja ollu tosi punertava näpyistä ja sen sellasta, niin päätin nyt pitkästä aikaa kokeilla Cliniquen ihonhoito juttuja.
Image and video hosting by TinyPic
Ja voin kertoa, että nyt nää tuotteet onki pelastanu mun ihon! Ei punerra enää yhtä paljoa, iho on tasasempi ja rasvan ansiosta paljon pehmeämpi, me likes : ) pitää vaan vähän varoa, ettei kasvovesi kuivata liikaa, niinkun tosi monilla tekee. Mutta ainahan sitä voi käyttää esim. vaan finneille, näpyille. U know, spot treatment? : D tehoaa!

Ja sitte yks juttu lisää. Oon hirveen tarkka, mitä naamioita ja kuorintoja käytän. Pakkohan niitä on välillä vaihdella, ettei iho totu samaan eikä enää reagoi toivotulla tavalla. Noo, mä sitten uskalsin kokeilla Avonin mansikkajugurtti naamiota, joka hierotaan kevyesti kosteutetulle iholle ja annetaan vaikuttaa max. 10min ja huuhdellaan pois (kosteuttava naamio). Yllätyksekseni iho ei reagoinut ollenkaan pahasti, eli ainakin vielä positiivinen kokemus : ) täytyy uudestaan koittaa päivän parin päästä.
Image and video hosting by TinyPic
Kertokaan tekin vähän mitä tuotteita käytätte iholle : ))
SHARE:

1 kommentti

  1. Kunhan vaan muistat rasvata hyvin, tuskinpa kuivattaa liikaa. Tuota samaa kakkosta käytän itsekin, ja DDML on aika reippaasti kosteuttava. Epäpuhtaassa ihossa vaan on se ongelma, että mun on ainakin lykättävä kunnon myrkkyä, että finnit pysyy poissa (eli siis tota kakkosen kasvovettä), ja kyllähän ne myrkyt aina kuivattaa ihon pintaa jonkun verran. Toi kasvovesi on siitä ihan huippu, että tietää, että se tekee jotain. Sensain kaksoispuhdistuksen jälkeen mulle jää yhä tuon kasvoveden kanssa vanulappuun hieman likaa - mutta tällä saa tehokkaiten kaiken ei-toivottavan pois. :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig