keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Moisturizer

Hellurei ja hyvää yötä vain! Nyt oli päätettävä tehdä tämä arvostelu, eikä aina vaan siirtää sitä myöhemmälle. On saatava tää Cattis nyt toimimaan, eikä vaan laiskottelemaan ; )
Kyseessä on nyt Lumenen Tasapainottava Kosteusemulsio, joka tulee 50ml tuubissa.
Image and video hosting by TinyPic
Aikasempi tuubi oli sininen, ja kerkesin jo säikähtyä kun avasin uuden paketin, kun tuubi olikin valkonen, ajattelin jo että olin ostanu väärän voiteen : D mutta itse asiaan.. Itsellä on sanotaanko nyt sekaiho; rasvainen ja silti vähän pintakuiva. Oon kokeillut esim. Cliniquen 3-Step Skincare System iä, ja tulokset oli ihanat, paitsi että lopulta kasvovesi kuivatti liikaa ja sitten oltiinkin taas lähtöpisteessä, eli näpyt tuli takasin.. Sen jälkeen päätin, että käytän jotain ihan perus kasvovettä ja rasvaa, ja hankin kasvovedeksi apteekista ruusuvettä ja tämän Lumenen rasvan.
Image and video hosting by TinyPic
Koostumukseltaan voide on kevyt, raikkaan oloinen, ehkä vähän litkumainen, ei yhtään paksun rasvan oloinen. Kosteuttaa todella hyvin, mikä mun iholle onkin tosi tärkeetä. Imeytyy super nopeaa, joka myös on mulle tärkeetä, koska yleensä on kiire ja haluaa heti päälle meikata. Jättää ihanan sileän mattaisen pinnan, ja esim. meikkivoide on helppo levittää voiteen päälle.
Image and video hosting by TinyPic
Käytän aamuin illoin, ja sanoisin että voide pitää ihon mattapintaisena ihan kiitettävän kauan, ja joudun vaan kerran käyttämään niitä papereita joilla poistetaan iholta rasvaa/ öljyä, miten sen haluaa sanoa. Englanniksi Oil Blotting Sheets. (Voin suositella esim. Citymarketeista saatavia, semmoisessa vihreässä "taskussa.") Kosteuttaa ihoa koko päivän, ja tuotetta ei tarvitse suurta määrää laittaa kasvoille, pieni määrä riittää, jossei sitten halua extra kosteutusta.
Image and video hosting by TinyPic
Ei tuki ihohuokosia, eikä tuotteessa ole paljoakaan tuoksua, todella mieto sellainen. Hinta vähän turhan kallis, monissa paikoissa myydään hintaan 11.90e mutta vinkkinä: Tampereen Prismassa vain 7.45e, että käykää tsekkaamassa paikkakuntanne Prismat, josko sielläkin sama hinta ; )
Erittäin hyvä perusrasva, joka on vielä parempi niille, joilla rasvainen iho. Todellakin 5/5 !
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig