perjantai 3. syyskuuta 2010

Hair care & styling part. 3

3. Föönauksen jälkeen/ viimeistely
Image and video hosting by TinyPic
Elikkäs heti föönattua, Toni & Guy seerumia vähän isompi tippa, ja levitän ensin suurimman osan latvoihin, sitten sivuille eteen ja loput joka puolelle. Tekee kyllä hiuksistä pehmoisemmat, kiiltävät ja hiukset tuntuu ja näyttää paljon terveemmiltä. Ostin KICKS istä, hinta oli aika korkea, 17e, mutta joka euron arvoinen : )

Sillon kun poikaystävä on kuvioissa, pöllin siltä aina Osiksen jotain überhyvää vahaa, koostumus on semmonen limainen, mutta tällä kyllä saa vaikka mitkä piikit hiuksiin ja ne pysyy : D eikä näin hyvästä "vahasta" oo edes paha maksaa n. 10-15e, aika iso purkkikin.
Image and video hosting by TinyPic
Loppusilauksena Schwarzkopfin Silhouette lakkaa. Tää on enemmänkin kampauksen viimeistelylakka, koska hiukset kirjaimellisesti jämähtää siihen asentoon missä ne on, kun tätä suihkasee = D ostin jostain Rewellin kampaamohommeli liikkeestä tämän alennuksesta, hinta joku 10-12e, tuotetta taitaa olla 750ml
SHARE:

2 kommenttia

  1. mä oon pari kertaa ostanut tuon silhouette -lakan pienemmässä koossa koska rakastan tuon tuoksua, ei mulla ole niin väliä millään maksimaalisella tuella vaan suihkautan sitä aina lopuksi hiuksiin ja sitten päivän mittaan nuuhkin hiuksiani.. :D <3 voisin ostaa tuota kyllä seuraavan kerran kun kouluun tulis joku edustaja vierailulle.. =)

    VastaaPoista
  2. Joo siis toi tuoksuu aivan ihanalle! ^^ joh, hah : DD

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig