tiistai 21. syyskuuta 2010

ELF part. 2

2. Poskipunat etc.
Image and video hosting by TinyPic
Kaikki nämä ovat elf in Studio sarjasta, ja maksavat 4e kipale. Ei mikään paha hinta, kun punat ovat pigmenttisiä, hyvän värisiä, riittoisia, ja tulevat hyvänlaatuisissa pakkauksissa.
Image and video hosting by TinyPic
Vas. löytyy sävy nimeltä Peachy Keen, oik. sävy Candid Coral, ja alhaalla duo nimeltä Blushed/ Bronzed.

Itse tykästyin heti tuohon Peachy Keen punaan, koska se kuultaa jännää persikkaisen kultaista hohtoa, ja sopii hyvin myös highlightiksi. Candid Coral on pinkihtävempi puna, ja kuultaa hieman kultaisena, mikä ei nyt kuvassa näy, sori : (
Sitten tämä duo; todella pigmenttistä tavaraa, I must say! Puna on aika saman värinen kuin Candid Coral, mutta hieman pinkimpi ja se sisältää pikkuruisia kultaisia kimalteita. Aurinkopuuteri taas on todella tumma ruskea, ja myös sisältää hieman kultaisia kimalteita, ei paljoa.

Arvosanat: Peachy Keen 3½/5; kiva väri muttei lemppari.. Candid Coral 3+/5; sama kuin äskeisellä, mutten tykkää tästä väristä omalla iholla niin paljoa, joten ei tule käytettyä oikein. Duo 2½/5; Liian tumma ja ehkä vähän turhankin pigmenttinen aurinkopuuteri, puna taas väärän värinen omalle iholle, eli ei tule käytettyä.
(Jos väreistä pitää, suosittelen! + Duossa on pakkauksen kokoinen iso peili, joten siitä pointseja.)
------------
Image and video hosting by TinyPic
1. Warm Tan 2. Luminance

Vimppana mulla on esitellä Healthy Glow Bronzing Powder eita kaksi. Hinta on 1.70e, ja puuterit tulee aika ns. hötyysissä pakkauksissa, samaten koko puuteri itsekin. Monilla lähtee irti puuterien kansi, ja puuterit hajoavat todella helposti, niin kävi mullekin tämän Luminancen kanssa.. Mutta ei se mitään! : ) Täytyy vaan olla varovainen ja kuitenkin muistaa että tuote on niin edullinen ettei siltä paljoa voi odottaakaan..
Image and video hosting by TinyPic
Puuterien koostumus ja laatu.. Noh, ihan hyviähän nämä, muttei mitenkään kauan säily iholla. Mutta hintaansa nähden hyviä tuotteita. Käytän Warm Tan: iä poskien varjostuksessa tummentamaan varjoa vain hieman, myös luomivärinä tämä toimii hyvin. Luminance käy ihan hyvin highlightina korostamaan poskipäitä, samaten kulmakarvojen alle. Mutta väriä tästä tuotteesta on hyvin vaikea saada irti..

Arvosanat: Warm Tan 4+/5; hyvä väri, sopivasti pigmenttiä, mutta turhan kiiltävä myöskin. Luminance 3-/5; tuote, jota ilman pystyisin elää. Kiva highlight, muttei oikein erotu.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Tuliko tilaus postiin vai ihan ovelle?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ei kumpaankaan, koska haetaan posti pienen kävelymatkan päästä niin sinne lootaan : )

  VastaaPoista
 3. ahaa:) no mut kun mä asun kerrostalossa, et jos postiluukku niin pieni ettei paketti mahdu sisään.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No tuotaa minä en nyt osaa kunnolla vastata tuohon : / kaippa ne soittelis ovikelloa tai veis suoraan postiin tai jtn sinnepäin, kyllä se perille silti tulis, siitä ei kannata huolehtia : )

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig