maanantai 20. syyskuuta 2010

ELF part. 1

Heipsan. Nyt alkaa ELF postaukset! Eli näytän jokaisen elf tuotteen jonka omistan, ja annan siitä arvion ja sen semmosta. Mutta muistakaa; nää on mun mielipiteitä. Joistain tuotteista tykkään, joistain en, ja se on vaan MUN mielipide. Joku muu voi silti tykätä tai olla tykkäämättä näistä. Mutta mielelläni kuulen teiltä mielipiteitä jos omistatte elf iltä jotain! : )


1. Siveltimet
Image and video hosting by TinyPic
1. Total Face Brush 2. Powder Brush 3. Complexion Brush
Alotetaan nyt tästä ensimmäisestä. Myydään hintaan 1.70e, paksu ja napakka varsi, siveltimen karvat ovat aika pitkät, ei niin jämäkät, ja karheahkot. Karvaa myös lähtee irti silloin tällöin muutama kappale. Jos ei siedä karheita ja irtoavia karvoja siveltimissä, en suosittele tätä, mutta 1.70 näin isosta siveltimestä ei ole paha maksaa. Hankin tämän aurinkopuuterin ja poskipunan levittämistä varten. Joten arvosanaksi silti annan 3/5 hinnan ja toimivuuden takia.

Tätä toista, lättäpäistä sivellintä käytän meikkivoiteen levittämiseen, siihen se on kuin luotu. Hinta on 4e, eli aika vähän sekin. Tämä löytyy ELF in Studio puolelta, ja on kalliimpi paremman materiaalin takia. Karvat ovat todella pehmeät ja sileät, ja niitä lähtee vain harvoin. Varsi on todella hyvä ja napakka, karvat eivät ole ihan niin jämäkät mutta toimii erittäin hyvin silti! Oon koittanut tätä vain meikkivoiteen levittämiseen, joten voin sanoa että siihen tarkoitukseen tämä on täydellinen. Arvosanaksi 4½/5, koska tiedän että tuolla jossain on parempiakin siveltimiä : )

Kolmas sivellin on tarkoitettu puuterin, poskipunan, aurinkopuuterin etc levittämiseen, hinta on 4e myös. Käytän puuterin kanssa, ja toimii ihan täydellisesti, ei mitään valittamista. Karvat pehmeät ja sileät, eikä karvaa juurikaan lähde irti. Mitä tähän voi sanoa.. 5/5

Close up →→
Image and video hosting by TinyPic

Nyt toisenlaisiin siveltimiin:
Image and video hosting by TinyPic
1. Blending Eye Brush 2. Eye Shadow Brush 3. Small Angled Brush
Omistan näitä siveltimiä 2kpl; toisella levitän luomivärin luomivakoon, ja toista käytän luomivärin häivyttämiseen. Toimivat todella hyvin, karvat sileät ja hyvänlaatuiset, itse en nää mitään vikaa siveltimissä, mutta kyllä näistäkin aina välillä muutama karva lähtee. Hinta 1.70e, näin halvalla ei saa yhtä hyviä siveltimiä mistään.. Arvosanaksi 4+/5, mutta toisaalta olisi kiva jos ELF myisi eri kokoisina tätä sivellintä.

Toisena on ihan perus luomivärisivellin. 10 kertaa parempi kuin H&M:n oma, jämäkkä, karvoja on paljon ja ne ovat pehmeät myös. Hinta 1.70e. Perfect! Arvosana 5/5

Kolmantena onkin yksi mun lempparisiveltimistä, nimittäin tällä saa niin tarkan ja ohuen viivan tehtyä niin geelieyelinerilla kuin luomivärilläkin. Todella hyvää laatua, eikä karvoja lähde irti, ihan täys kymppi! Suosittelen! Arvosana 5/5

Close up →→

Image and video hosting by TinyPic
Täältä löytyy: ELF Cosmetics UK
SHARE:

4 kommenttia

  1. Hei, sattuisitko tietämään mitään muita hyviä kosmetiikka sivuja kuin elf?:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Tottahan toki! Tuolla blogin alaosassa lukeekin linkkejä moniin sivuihin. Itse oon tilannut kosmetiikkaa esim. Cherry Culturesta, Nonpareilboutiquesta, Glamour Doll Eyes ta : )

    VastaaPoista
  3. aa katos vaan kiitosta! :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig