maanantai 9. elokuuta 2010

NYX Cosmetics part 1

Huulikiillot

Kuvailin eilen mun NYX kokoelmaani, ja nyt ekana esittelen huulikiiltoja ja swatcheja.
DSC01756
1. Taupe 2. Smokey Look 3. Frosteed Beige 4. Taupe
Nää menee nimellä NYX Mega Shine lipgloss, ja esim. Cherry Culturessa näillä on hintaa 3.75 dollaria. Kiillot tuoksuu kirsikoille, joka mun mielestä sopii näihin ihan kivasti. Tuotetta on aika paljon, pysyy huulilla kiitettävän kauan ja pigmenttiä löytyy paljon. Värisävyskaala on myös laaja. Antasin huulikiilloille arvosanan 5/5.
DSC01762_picnik
1. Taupe 2. Smokey Look 3. Frosteed Beige

DSC01771
Seuraavana vuorossa NYX Girls Round Lipgloss, ja sävy on nimeltään 28 Whipped. Cherry Culturessa hintaa näyttäs olevan huikeat 2 dollaria, eli hyvin vähän, mutta ei tuotettakaan ole ihan hirveästi. Tän kiillon koostumus verrattuna edellisiin, on paljon kevyempi ja "laihempi". Tuoksu on sitruksinen, ja siihenkin tottuu. Pigmenttiä löytyy, muttei ihan niin paljon kuin edellisissä kiilloissa. Arvosana 3+/5, ja todellakin plussaa sopivasta hinnasta!
DSC01774
1. Whipped

DSC01769
Viimesenä löytyy NYX Lip Lacquer Pot, ja sävy nimeltään Georgia Peach. Cherry Culturessa hinta 6 dollaria, joka onki jo vähän enemmän. Pigmenttinen, kermainen, ihanan pehmeä. Tuotetta on 4g eikä se tuoksu miltään. Arvosanaksi 3/5, hinta on vähän liikaa, enkä tykkää sorkkia kiiltoja sormin, niin täytyis ostaa sivellin tätä varten, onneks löytyy jo valmiiks : )

Jos joku jäi askarruttamaan, tell me!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig