sunnuntai 29. elokuuta 2010

Hair care & styling part. 2

2. Suihkun jälkeen
Pyyhekuiviin hiuksiin pistän n. 10c kolikon kokoisen määrän PHC n suojaavaa, hiuksiin jätettävää voidetta. Ennen tykkäsin käyttää Got2Be n, olikohan se smoothing lotion? Sellastan hiuksiin jätettävää myös, ja ihana tuotehan se on, jäi pehmoiset hiukset. Mutta nyt kun oon käyttänyt seerumia hiuksiin, en kaipaa enää lisää pehmeyttä.
PHC n hiustuotteen ostin KICKS istä joskus, ja hinta ei ollut mikään paha, ehkä 4-6e? Ei tee hiuksista rasvaisen tai likaisen tuntuisia, enemmänkin antaa vähän pitoa ja ainakin toivottavasti suojaa lämmöltä, niinkun se lupaa.

Kun PHC n voide on hetken imeytynyt, suihkasen n. 4-6krt hiuksiin Vesipedon hoitosuihketta. I know, I know :'D ehkä vähän lapsellinen tuote? Lapsillehan tarkoitettu mutta 250ml tuotetta ja maksoi 1-1.50e niin.. Toivotaan ainakin että toimii ; ) tuoksu on vähän epämiellyttävä ja muistuttaa parturituotteita, muttei se haittaa yhtään. Ehkä se onkin se keino, millä ihmiset luulee että tää tuote toimii...? : D
Image and video hosting by TinyPic


Ja lopuksi ennen föönaamista, Got2Be n Guardian Angel lämpösuojasuihketta ympäri ämpäri päätä : ) tuoksu on hedelmäinen, mutten osaa yhtään sanoa toimiiko tuote niinkun se lupaa..
Voin joskus esitellä mun über hyvän ns. matkaföönin täällä, tullu mun mielestä ilmaseks joskus jonkun lehden tms kanssa, mutta se todellakin toimii, ja siinä on suutin jolla saa hiuksia muotoiltua todella hyvin ja kuivuukin nopeampaa.
Kertokaa tekin, mitä tuotteita käytätte hiuksiin suihkun jälkeen!
SHARE:

2 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig