maanantai 23. elokuuta 2010

Hair care & styling part. 1

Kun nyt kerta sain lainata Tomin perheen kameraa, eli jotain 100x parempaa kun omani, päätin kuvailla teille mun jokapäiväisiä hiustuotteita : ) paitsi tietysti tän ekan osion tuotteet, huoh -.-

1. Shampoo + hoitoaine
Tykkään eniten L'Oreal Elvital Nutri-Gloss shampoosta, lopputuloksena on pehmeät ja kiiltävät hiukset, ihan niinkun se lupaakin. Toinen todella hyvä shampoo on saman merkin Multivitamin 2in1 shampoo. Kun shampoo on 2in1, niin ei tarvitse hoitoainetta laittaa etuhiuksiin jne, vain latvoihin.

Hoitoaineena on yleensä taas saman merkin Color-Vive hoitoaine, ja tykkäsin kovasti myös tuosta Color-Vive hiusnaamiosta, jota voi käyttää joka päivä. Muun merkin shampoita ja hoitsikoita en oikein käytä. Sunsilk, Garnier, Tresemme, siinä kolmikko jota en tuu koskaan enää kokeilemaan enkä kokeile : D ihan näin btw.
Image and video hosting by TinyPic
SHARE:

3 kommenttia

 1. Mustien ja shokkipunaisten hiusten kanssa kokeilin vuodet 2000-2006 kaiken maailman tuotteet, mitä ruokakaupasta värjätyille hiuksille sai. Elvitalin punaiset (joita oli jo silloin) olivat kyllä ehdottomasti parhaita, Sunsilk huonoin. Sittemmin siirryin kampaamotuotteisiin, mutta yhä edelleen tuo punainen on markettikamasta se, mitä suosittelisin itsekin.

  VastaaPoista
 2. Sonia:
  Joo noi punaset on kyllä hyviä : ) en oo vielä uskaltanu kokeilla kampaamotuotteita, kun aika kalliita ne : / mutta aika näyttää!

  VastaaPoista
 3. kampaamotuotteet on tiivistetuotteita. niitä ei tartte käyttää yhtä suuria määriä kuin markettituotteita. siksi suurempi hintakin. kannattaa kysyä onko tuotetta mahdollista palauttaa jos ei siitä tykkää tai se ei sovi. monissa kampaamoissa se on mahdollista. kampaajakin osaa neuvoa ja suositella sulle oikeet tuotteet. rohkeesti kokeilemaan.

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig